Hur man väljer en fullmakt för hälso-och sjukvård

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-17
De flesta människor vet vikten av att ha en fullmakt för vård men hur ska du gå om att välja rätt person för denna viktiga roll? Denna artikel kommer att hjälpa dig att utforska några saker att tänka på när det utser en fullmakt för vårdvetenskap
1.
Skaffa den Fullmakt för Health Care dokument och bekanta sig med de beslut som du kommer att fråga din fullmakt för vårdvetenskap (POAHC) att utföra för dig i händelse av att du är arbetsoförmögen.
2.
Gör en lista över personer som du funderar för denna viktiga roll. Vissa människor kommer att välja en make eller annan familjemedlem. Vissa kommer att välja en annan släkting eller vän att de känner sig bekväma med. Om en av dina kandidater bor i en annan stat måste du tänka på vad som skulle hända om ett beslut måste fattas och de kan inte fysiskt vara där. Ibland väljer en person med en medicinsk examen eller en förståelse för de medicinska system kan också vara till hjälp. Det kan också vara fördelaktigt att välja någon som du vet kommer att kunna kommunicera väl med resten av din familj.
3.
Tänk om din kandidat kommer att kunna följa upp med dina önskemål. Om du tror att denna person inte skulle kunna fatta välgrundade beslut för din räkning i händelse av en kris eller svår tid detta kan vara någon att tänka om.
4.
När du har bestämt vem du vill utse till din POAHC prata med den personen och dela dina önskemål skulle vara. Se till att de känner sig bekväm och säker med att kunna utföra dina önskemål.
5.
POAHC former kommer att ge dig möjligheten att lista en andra HCPOA i händelse av att den primära personen inte kan eller ovilliga att fatta beslut vård för din räkning. Kom också ihåg att du alltid kan skriva ett POAHC form i händelse av att den person som du har utsett inte längre kan utföra denna roll för dig. Om din POAHC flyttar ut ur stan eller har en förändring i hälsa du kanske vill utse en ny person.

Avtala ett HCPOA ser till att du alltid kommer att ha någon som agerar i din räkning i händelse av att du inte kan göra det själv. Det kommer också att spara dina nära och kära från argument och stress för att behöva fatta svåra beslut för dig.


Previous:nothing Next:hur man kan sluta röka gräs

Relaterade artiklar


 • hand om åldrande föräldrar
 • barn blodsocker räkna
 • hur man gör en kudde buck skrov
 • hur man ska behandla torsk hos män
 • hur man kan reducera risken för hjärtsjukdomar
 • graviditet Food Guide
 • ading1a "u003e Hur sänka kolesterolnivåerna u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e få din nivåer kontrolleras
 • ading1a "u003e Hur sänka kolesterolnivåerna u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e sänka ditt kolesterol
 • hur man kan förutspå hjärtsjukdomar genom håravfall
 • om droger alkohol och tobak
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com