Så för att lindra katt allergier

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-07-21
Är du allergisk mot katter, men vill /har att leva med? Om du vill lindra katt allergier är det viktigt att förstå de två saker som orsakar dina symtom. Tvärtemot vad många tror är det inte deras päls, men deras ilska (döda hudceller) och urin som orsakar rinnande ögon, nysningar och väsande andning. De goda nyheterna är att det är möjligt att lindra katt allergier om du har lätt till måttligt symtom. Ta det från mig, jag är allergisk och jag äger två av dem! Här är några av de steg du kan vidta för att få allergi lättnad.
1
Låt inte din katt sova i samma rum som dig om du är. allergisk mot katter. De av oss som arbetar heltid tillbringar större delen av vår vakna tid utanför vårt hem. Men om du sover i 8 timmar varje natt, det är långvarig exponering för källan till dina symptom! Stäng din sovrumsdörren och nära kitty ut för att lindra katt allergier.
2.
Gör kitty en utomhus husdjur om du är allergisk mot katter. Beviljade, det finns 2 skolor av tanke om huruvida katter ska etiskt göras inomhus eller utomhus husdjur. Men sett ur synpunkten av hur man lindra katt allergier, är det vettigt att låta dem utanför. Först behöver du inte oroa dig för urin visar dina allergiska symtom. För det andra kan du borsta din katt ute för att lossa döda hudceller för allergi lättnad innan det kommer in i huset.
3.
Rent ofta om du är allergisk mot katter. Om du inte håller en innekatt, rengöra kattlådan efter varje användning för att lindra katt allergier. Även vakuum mattor och möbler, och sopa regelbundet för att plocka upp hår (som fällor ilska). Om möjligt, trä, laminat, eller klinkergolv är att föredra framför mattan eftersom de är lättare att rengöra djuravfällningar från. Kasta skräp du sopa upp utanför för allergi lättnad efter att du ren.
4.
Gnugga inte ditt ansikte på ditt husdjur. Detta torde vara självklart, men jag sa det. Ju närmare ditt husdjur är för dina ögon och näsa, desto mer sannolikt dina symtom kommer att blossa upp. Du kan klappa kisse i knät, men tvätta händerna när om du är allergisk mot katter. Var noga med att inte gnugga sig i ögonen efter att klappa din katt.
5.
Använd antihistaminer som är avsedda för inomhusbruk allergiska symptom om du är allergisk mot katter. Fråga din läkare om ett recept som hjälper dig att lindra katt allergier, eller använda OTC-läkemedel för allergi lättnad om din läkare rekommenderar detta.
6.
Kontakta läkare om stegen ovan inte inte ge dig allergi lättnad. Vissa människor är mer allergisk mot katter än andra, så kan din läkare ordinera allergi skott eller andra alternativ till dig för hur du lindra katt allergier. För mer tips om hur man kan behandla allergier, har jag inkluderat länkar till mer artiklar som denna. Lycka till!


Previous:nothing Next:hur du kan hjälpa ditt barns natthosta

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av nikotin fläckar
 • hur man firar nationella hjärta månad
 • hur man använder en krycka
 • hur att hålla sig frisk och åldras med värdighet
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e hitta en klinik
 • lunginflammation symtom hos spädbarn
 • hur skärmen hemoglobin blodgivare med kopparsulfat
 • hur du kontrollerar om din skönhetsprodukter säkra att använda
 • hur man ansöker hår förlängningar med bindning lim
 • hälsofördelar med elefant vitlök
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com