ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e underteckna en donator avtal

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-07-14

Gå en donator avtal

Givaren avtal

När ett program accepterar du som givare, kommer du att bli ombedd att underteckna en givare avtal. De specifika detaljerna i de lagar som varierar beroende på vilken stat du bor i, men de enhetligt hantera det faktum att att underteckna avtalet givare, du samtycker också till följande:

* Du accepterar att du inte har någon föräldraledighet fordran eller rättigheter för ett barn föds ur ägget /s tas från kroppen (även om du vill att dessa rättigheter). Barnet hör lagligt till mottagaren par 100 procent

* Givaren avtal ska också klart framgå att det ekonomiska ansvaret för förfarandet, liksom för att höja barnet hör till mottagaren par;. De " re betalar för kostnaden för din hormon skott, din klinik besök, din psykologisk rådgivning och äggplockning förfarandet.

* Givaren avtalet skall det framgå att mottagaren paret har juridiska och ekonomiska ansvaret för barnet under hela hans /hennes liv. Du är aldrig skyldig att ge barn stöd.

Givaren avtal är ett juridiskt dokument, och som med allt du skriva, se till att du läser det noga och förstå det. Om du har frågor, fråga på kliniken och se om du kan få en advokat vän att skumma det också. Återigen, särskilda lagar varierar från land till land, men du kan hitta riktlinjer och avtal provet genom amerikanska Surrogacy Center. Du skulle vara speciellt smart för att läsa över detta urval avtalet så att du vet exakt vad man ska fråga när du besöker centrum. . Kom ihåg att särskilt fråga om att statens lagar

Den ekonomiska ersättningen

Många kvinnor donerar sina ägg eftersom det är en jäkla trevlig sak att göra: det hindrar inte dig från att ha framgångsrika graviditeter av dina egna, och det kan göra all skillnad i världen för en tacksam infertila par. Men som ni säkert förstår, det finns även pengar inblandade.

All medicinsk avgifter (injektionerna, läkarbesök, rådgivning och läkarundersökningar) betalas av mottagarna, men äggdonatorer också få betalt för deras deltagande i en givare cykel. Tänk på det här sättet: Du är inte säljer dina ägg eller din kropp, du håller på att kompenseras för din tid och engagemang. Summan varierar beroende på var du bor och hur bra en kandidat som du är, men ersättning från respektabel kliniker och ackrediterade program för närvarande ligger på mellan ca $ 2. 500 och $ 5. 000 per cykel. Det finns fall där man kunde tjäna mycket mer, men dessa strejker är ganska sällsynta.

Om du har uteslutits från ett program halvvägs, kan du få partiell ersättning. Varför skulle du få tappas i marken? Kanske du inte svarar tillräckligt på hormonerna (med andra ord, du är inte producerar tillräckligt med ägg vara ett genomförbart givare).

Previous:nothing Next:ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e genomgå blodgivningsförfarandet

Relaterade artiklar


 • hur man lever längre - helt enkelt, lätt
 • Hur du ska sköta dina läppar
 • hur man kan sänka högt blodtryck under graviditeten
 • graviditet Food Guide
 • Hur man sover bättre under dagen
 • hur du kan hjälpa dina barn att undvika att få en Staph infektioner
 • hur man kan minska avgifter i Medicare
 • hur man identifierar hjärta tecken attack varning i kvinnor
 • Kegel övningar för blåsan
 • hur man kan vara snäll mot ditt hjärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com