hur du får ditt barn att äta mer frukt och grönsaker

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-19
Oavsett om du är orolig för barnfetma eller bara om ditt barns allmänna hälsa, är det viktigare än någonsin för barn att få sina portioner av frukt och grönsaker. Inte bara är frukt och grönsaker laddat med stor näringsämnen, men de är också en av naturens verktyg för att hjälpa oss att känna oss nöjda och mätta. Bearbetade livsmedel, å andra sidan kan ge bränsle åt våra cravings för ännu mer förädlade livsmedel. Här är några viktiga steg som kommer att få ditt barn att äta bättre på nolltid
1.
Ta en ärlig inventering av vad som finns i dig kylskåp och skafferi. Vad tilltugg finns att dina barn? Vilka är "enkelt och snabbt" val?
2.
Titta på näringsinformation på lådor av snack. Vilka är ingredienserna? Socker? Majssirap? Frukt snacks har verkligen inte vitaminer i dem-de är bara berikade med dem. De vitaminer är inte lika lätt upp som om de naturligtvis var förekommer i mat-som i verkliga frukt! Och förresten, om det är super söt frukt mellanmål runt, vad barn kommer att vilja den frukt (som inte är så söt)? Detsamma gäller för de flesta kex, chips och kakor. Om dessa är liggande, skulle de flesta barn väljer inte en frukt eller grönsak.
3.
Attack skräp! Den största och viktigaste steget kan också vara den svåraste: klar ut eller sluta köpa några snacks eller snabbmat som inte är bra för dina barn. Om det är där, kommer de att äta det. (! Du kommer också för den delen) Gör behandlar vad de borde vara-en tillfällig njutning. Förvara dem inte som en konstant stapelvara i huset.
4.
Göra hälsosamma livsmedel lätta att greppa. Lager skivade grönsaker i klar Tupperware behållare i kylskåpet. En påse full storlek morötter direkt från affären är inte särskilt lockande-men tvättas, pinnar skär morot med en hälsosam dopp är. En fruktskål på disken är också ett bra sätt att gå.
5.
Behandla dina barn till något sött då och då-bara hålla ut den ur huset! Gå ut för glass istället. Och med din ökning av frukt och grönsaker, kanske du faktiskt tycker att du inte ens kommer att vara sugen dessa söta avlat allt som ofta!


Previous:nothing Next:hur du får ditt barn ur soffan och aktiva

Relaterade artiklar


 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e underteckna en donator avtal
 • hur man fixar en lös skruv i glasögon
 • hur man ska behandla intermittent sömnproblem under graviditeten
 • hur man rapporterar misstänkt barnmisshandel
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e hitta en klinik
 • hem hälsokontroll checklista
 • hur man kan stoppa snuva
 • BMI för barn
 • hur man detox kroppen snabbt
 • hur man kan kontrollera status för friska barn försäkring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com