hur du kan styra din kropp temperatur

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-07-02
Ibland kan det vara lätt att märka om din kroppstemperatur förordning får bort eller obalanserad, dina händer kan känna kyla, eller du kan känna dig överhettad när alla andra fryser. Kroppstemperaturen reglering kan styras på många sätt, och kan bero på många faktorer i kroppen. Det är viktigt att hjälpa kroppen att kontrollera temperaturen så att den kan fungera optimalt

Du behöver:. . .
Motion outfit och shoesWater flaska


1

Starta en övning rutin. Motion är en av de bästa sätten att reglera din kroppstemperatur, liksom att reglera ämnesomsättning och vikt. Om du är ny på motion, kontrollera med din läkare innan du börjar att vara säker på att du kan börja träna. Om din läkare säger att du kan börja träna, börja långsamt. Försök att göra någon typ av aerob aktivitet, såsom promenader, i 30 minuter, tre gånger i veckan. Stegvis öka intensiteten och längden på träningen tills du kan räkna ut i ungefär en timme varje dag.
2.
Drick tillräckligt med vatten. Uttorkning kan kasta bort vår regelsystem och kan göra kroppens temperatur obalanserad. Försök att se till att du dricker minst åtta, 8-oz. glas vatten varje dag för att se till att din kropp kommer att vara hydratiserade. Om du har problem att komma ihåg att dricka vatten, försöka hålla en vattenflaska med dig så att du kan smutta på det hela dagen. Vissa tycker om att lägga till lite citron eller apelsinjuice i sina vatten, vilket gör det lättare att dricka.
3.
Har din sköldkörtel kontrolleras. Boka tid med din läkare för att få sköldkörteln kontrolleras. Sköldkörteln har en direkt koppling till kroppens temperaturreglering, och om din sköldkörtel inte fungerar på något sätt du kunde känna alltför kall eller varm. En sköldkörtel test är enkelt och snabbt, och du bör ha dina resultat i ett par dagar att berätta för dig om din sköldkörtel är ur balans. Om du tycker att din sköldkörtel inte fungerar rätt, finns det mediciner som du kan ta för att reglera sköldkörtelns lätt.


Previous:nothing Next:Så för att lindra nästäppa hos spädbarn

Relaterade artiklar


 • hur man rengör kryptiska tonsillerna
 • hur man gör en makeover medicinskåp
 • hand om åldrande föräldrar
 • människans anatomi och fysiologi andningsorganen
 • hur man bygga upp medvetenhet om hjärtsjukdom hos kvinnor
 • hur man ska bekämpa trötthet under graviditeten
 • identifiera receptbelagda läkemedel genom att forma
 • hur man använder en krycka
 • sig att gå med barnvagn & småbarn
 • BMI för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com