hur man använder huskurer mot mensvärk

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-19
Hem rättsmedel för mensvärk omfatta ett brett utbud av behandlingar, från tillämpningar av värme, till specifika övningar, och naturläkemedel. Använda några av dessa hem rättsmedel för mensvärk nästa gång du lider mensvärk och de kommer att vara borta i ett nafs. Dessa är särskilt effektiva om du inte har några smärtstillande i huset. Dock vara huskurer mot mensvärk kan kombineras med ibuprofen för snabbare resultat, om nödvändigt

Du behöver:.
Havssalt
. Bakpulver.
Värmedyna.
Kramp bark tinktur.
Färsk ingefära.
Honey (tillval).
Yarrow tinktur.


1.
Ta ett varmt bad mineral. Detta är ett av de enklaste och mest lindra hem rättsmedel för mensvärk. Tillsätt en kopp salt hav och en kopp bakpulver till en varm balja vatten. Sänk kroppen, särskilt i buken, och blöt i minst 20 minuter för att lindra mensvärk.
2.
Utför denna enkla menstruation kramp övning för lättnad. Lägg dig på rygg med böjda knän och tillsammans. Lyft fötterna från golvet, med knäna pekar mot bröstet. Flytta knäna långsamt åt höger sida av kroppen så nära golvet som möjligt och sedan upprepa på vänster sida. Fortsätt att flytta knäna fram och tillbaka tills smärtan avtar. Detta är ytterligare ett av de enklaste hem rättsmedel för menstruationskramper, och fungerar bra medan du väntar på ett smärtstillande medel för att börja arbeta.
3.
Använd en värmedyna på nedre delen av magen och /eller rygg. Detta är en av de vanligaste hem rättsmedel för menstruationskramper, och av goda skäl. Det fungerar! Koppla in värmedynan, och se till att det är ordentligt täckt, lägg den på smärtade områden. Värmen kommer att lugna musklerna och ge lindring. Ett hett vatten flaska kan också användas på detta sätt, om det behövs.
4.
Använd kramp bark för att minska uterin svullnad. Detta är en av de mest betrodda och mest använda hem rättsmedel för mensvärk. Ta 3-5 dropperfuls av kramp bark tinktur tre till fem gånger per dag, vid behov, för att lindra mensvärk.
5.
Gör te ingefära för att bli av mensvärk. Riv 1-3 teskedar av färsk rot, och lägga till en kopp kokande vatten. Låt blandningen dra i 10-15 minuter, och sedan sila och drick. Tillsätt honung för att sockra om så önskas. Ingefära är en annan av de bästa hem rättsmedel för menstruella kramper, eftersom det eliminerar illamående och magbesvär.
6.
Ta rölleka tinktur för att minska smärta i samband med mensvärk och kraftig blödning. Yarrow är ett av de mest ansedda hem rättsmedel för menstruationskramper, och är även en godkänd behandling i Tyskland. Ta 20-40 droppar tinktur i vatten, 2-3 gånger per dag, om det behövs.

Tips och varningar


 • Yarrow te kan också göras, Om tinktur inte är tillgänglig, som en livskraftig hem rättsmedel för mensvärk. Brant en tesked av torkade blommor i en kopp kokande vatten i 10-15 minuter, sila och drick.
 • Kramp bark och rölleka tinktur kan köpas på lokala naturliga hälsokostaffärer, eller beställas online från välrenommerade återförsäljare. Ingefära kan hittas vanligen i affären, eller så kan du prova att använda färdiga påsar ingefära te.
 • Ta inte rölleka tinktur eller te under graviditet, eller om det finns någon chans att du kan bli gravid.


 • Previous:nothing Next:hur du får ditt barn att äta mer frukt och grönsaker

  Relaterade artiklar


 • namnen på musklerna i kroppen
 • hur man sköter om en hänga spik
 • fördelar och nackdelar med skönhetsprodukter för män
 • hur du kan hjälpa dina barn att undvika att få en Staph infektioner
 • hur man gör en kudde buck skrov
 • graviditet Food Guide
 • hur man kan hjälpa de äldre med läkarbesök
 • hur att hålla sig frisk och åldras med värdighet
 • hur man kan beräkna din målsatsen graviditet hjärta
 • hur man använder DAMBINDA
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com