hur man hittar långsiktig vårdgivare

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-29
Enligt forskning kommer 70 procent av de vuxna behöver långtidsvård under sin livstid. Välja långtidsvård för en förälder, släkting eller närstående kan vara en skrämmande och utmattande upplevelse. Det finns en hel del information tillgänglig för långsiktig vårdgivare, men kan det vara svårt att hitta den typ av långvård som motsvarar din specifika situation. Att börja forska långsiktig vårdgivare, följ stegen nedan
1
Börja din forskning för långvård på. . Internet. Det finns flera utmärkta webbplatser som ger information för långsiktiga vårdgivare. De anhörigvårdare Alliance hemsida har långtidsvård information, utbildning, tjänster, forskning och opinionsbildning stöd. Sajten har också en av statliga familjevård navigator länk. Gå till caregiver. org /vårdgivare /jsp /home. jsp att hitta vårdgivare Alliance resurser.
2.
Om du känner dig överväldigad överväga att anlita en vård manager. Långtidsvård chefer är proffs som kommer att bedöma din situation och ge rekommendationer för långsiktig vårdgivare. Vård chefer kan vara ganska dyra. Se till att någon vård manager du inte välja är att få en kick-back remiss avgift för att föreslå specifika leverantörer. För att hitta en hand chef, kontrollera dina lokala stadshuset eller kyrkan. Du kan också hitta vård chefer genom National Association of Professional geriatrisk vård Chefer på www. nfcacares. org.
3.
Efter att minska dina val för långsiktig vårdgivare, se till att besöka vårdhem och intervjua personal. Om din älskade kommer att stanna hemma grundligt intervjua den person som kommer att ta hand om honom eller henne. Om du inte går igenom en byrå för att hitta en vårdgivare, se till att göra en säkerhetsprövning. Var medveten om att du även kan vara ansvarig för löneskatt, social trygghet, och försäkringskostnader.
4.
Om din älskade man har en långsiktig vård försäkring, han eller hon kan berättigar till en långsiktig vård partnerprogram från den stat där han eller hon är bosatt. Staten partnerskapsprogram får föreskriva Medicare täckning för personer vars långvård försäkring har uttömts för upp till 100 procent av försäkringens långvård täckning. Ta reda på om ditt tillstånd har en långsiktig vård partnerprogram, kontakta din statliga tillsynsmyndighet eller State Department of försäkring. De flesta stater erbjuda detta Medicare tillägget för långvård försäkringstagare.


Previous:nothing Next:hur man gör med läkemedel ordentligt

Relaterade artiklar


 • hur man får sova lätt
 • hem hälsokontroll checklista
 • hur man kan förhindra spridning av munsår för andra
 • hur man köper medicin i Kanada
 • hur man identifierar rosa öga
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e underteckna en donator avtal
 • hur du kan utnyttja din medelåldern depression kreativt
 • hur man kan spara papper
 • hur man bromsa en Snabb hjärtrytm (takykardi)
 • graviditet och probiotika
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com