hur man kan förbättra din syn

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-23
Vår förmåga att förstå och reagera på vad som syns genom våra ögon är vad som kommer att delas i denna artikel. Dessutom, hur vi kom med den vision vi har och några sätt att förbättra denna vision

Du behöver:. .
Tillväxtkurvor


1
Mycket av vår miljö har att göra med vår begränsade syn under de senaste 10 åren. Datoranvändning, artificiell belysning och ja, har våra nutritionsstatus påverkat våra ögon betydligt. De flesta människor inser hälsoaspekten och etiketter läsning på mat, förändra kosten, till det bättre för att förbättra synen i den kategorin.
2.
Eftersom många arbetstillfällen kretsar kring att vara inomhus, under artificiella ljuskällor, är det upp till konsumenten /anställd att ta itu med de förändringar som åter kan öka vision snarare än att hindra det. När företag utforma arbetsplatser, tjäna pengar och ser bra ut verkar vara i framkant snarare än säkerhet, bättre visuell arbetsplatser och människor i allmänhet. För många arbetsgivare, strävar de infoga bra för människor på många sätt. En sådan väg är förslagslådan. Det är där anonymt, kan de anställda begära ändringar. Möten är ett annat sätt chefen är tillgänglig för alla för alla förbättringar som skulle kunna avslöjas. Alla dessa måste formuleras på ett skonsamt sätt. Tillsammans med att peka ut de dåliga, bör följas med något botemedel för att fixa klagomålet. Koncentrera dig på gör både effektivt, för att förbättra synen.
3.
Datorer har gett oss så mycket och ännu ett nummer på vår vision. Om du har märkt med trötta ögon efter att ha arbetat vid en dator hela dagen, du vet detta är sant. Våra ögon var utformade för att arbeta för oss på alla avstånd. Datorer tvinga våra ögon att koncentrera sig långa perioder, på nära håll. Som jag nämnde i det sista steget, ange problemet och sedan följa upp med ett botemedel för att fixa det sjuka. De rättsmedel för trötta ögon och bad dem att fokusera på nära håll under lång tid är inte sluta ditt jobb. 1. Ta pauser, även på tangentbordet så att dina ögon att se bortom skärmen.
2. Blink mer även om du har att påminna dig själv att göra det ofrivilliga agera.
3. Lämna din arbetsplats för din raster och lunchtid.
4. Bibehålla en god hållning vid datorn stol. Detta kan förbättra cirkulationen till hela kroppen och det innebär att ögonen också.
5. Håll alltid händerna borta från ögonen. Du kanske har rört ett ställe som inte var rent nog att införa den grodden /bakterier /smuts /damm på dina ögon.
4.
Har du utöva dina ögon? Du ska! Detta behövs för att stärka musklerna som stödjer god syn och bättre öga hälsa. Om du inte är bekant med ögat övningar, lära dem av din ögonläkare, optiker, syn platser hälsa på nätet och andra välrenommerade experter.
5.
Tips för förbättrad syn om du har glasögon, hålla dem rena. Inte bara kommer din vision vara bättre, men de oönskade skräp som hamnar på linsen minimeras. För kontakt linsbärare: Använd endast rekommenderade lösningar, som förändring regisserat och hålla behållare mycket rent och omfattas då den inte används. Tvätta händerna innan du hanterar linserna är ett måste.
6.
Kontrollera med din läkare innan ingjuta något i ögonen. Om du skulle få lite främmande kropp i ögat, skölj omedelbart med rinnande vatten i 3 till 5 minuter, blinkande som du är flush.

Tips och varningar


 • Jag är ingen doktor. att ge råd om sjukdomar, tillstånd av ögon eller någon del av kroppen. Denna artikel är att dela min egen information från min egna erfarenheter och kunskaper.


 • Previous:nothing Next:Så för att lindra knäsmärta

  Relaterade artiklar


 • hur ska tidlösa
 • varje vecka av graviditeten
 • hur man gör en te för att lindra mensvärk
 • hur man får din man att gå ner i vikt
 • idealisk blodtrycksvärden för barn
 • hur man kan stoppa snuva
 • Hur man känner igen symtomen och behandla vattkoppor
 • graviditet Food Guide
 • Så för att lindra katt allergier
 • om hjärtsjukdomar och ärftlighet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com