hur man kan sluta röka gräs

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-07-17
Hade nog? Vill du veta hur man kan sluta röka gräs? När du är redo att sluta slösa pengar, tid och ambition, inte stoppa marijuana inte vara en mardröm. Lär dig de enklaste sätten att sluta använda potten och få vidare med ditt liv

Du behöver:. . .
Bestämning


1
EN LISTA

Om du vill sluta röka potten, har du uppenbarligen dina skäl. Dessa skäl är motivation som hjälper dig att göra marijuana en del av ditt förflutna och ligga kvar där. Göra att motivationen lätt att komma åt ett kraftfullt verktyg i hur man sluta röka gräs.

Skapa en lista över dina skäl till att vilja sluta. Pengar? Har du ett ekonomiskt mål? Behöver du gå ner i vikt? Finns det ett drogtest i din framtid? Oavsett dina skäl, skriv ner dem på en bit papper och hålla dem i fickan. När du känner dig frestad att röker hasch, ta listan ut och granska den. Inse allt du kommer att förlora genom att röka gräs. Du kan göra denna lista mer kraftfull genom att skriva en kort beskrivning av varje motivation och mål.
2.
Undvika frestelsen

Marijuana är en vana, inte en fysisk beroende. På grund av detta kan sluta vara så enkelt som att undvika situationer vanan är förknippad med. Till exempel, om din bästa vän vill alltid röker hasch, kanske är det dags att sätta lite avstånd mellan er. Begränsa kontakten till telefon, e-post eller offentliga möten där marijuana rökning är inte en realistisk möjlighet.

Om ogräs är en del av ett natten avkoppling rutin, undvika plats eller underhållning du brukar delta i som har blivit associerade med marijuana.

I allmänhet helt enkelt undvika möjlighet att röker hasch är en stor "hur" sluta röka gräs spets. Du behöver inte undvika det för evigt, men i början, medan din lösa är mest utsatta, ett säkert utrymme mellan dig själv och frestelsen kan vara en stor hjälp.
3.
SKRIVA din historia med POT

Du kan ha mycket roligt och fantastiska minnen från din tid röka gräs, men de flesta av oss också har några kruka misstag i vårt förflutna. Kanske dina misstag omfatta pinsamma beteenden, förlust av relationer, bortkastade pengar, eller bortkastade möjligheter. Gör en lista på vad marijuana har kostat dig och läsa det för dig själv ofta. De pengar, kärlek och möjligheter förlorade kan skapa en fantastisk lista.
4.
Investera i din hälsa

Om att lära sig att sluta röka gräs är lite överväldigande, försök att lära sig att investera i din hälsa. Psykiska, fysiska och intellektuella välbefinnande kan bli lidande om du röker hasch. Detta är inte alltid en direkt följd av marijuana, men vad du inte gör när du röker det.

Starta en rutin som kommer att öka din hälsa, emotionella välbefinnande, eller intellektet. Investera i dig själv kan vara beroendeframkallande, som ersätter din dåliga vana med en extremt positiv. Även om du bara väljer att föra en ny hobby, om du utför denna aktivitet under dessa tider som du normalt ägna åt röka gräs, kan den tjäna som en stor distraktion.
5.
LET IT PASS

Oavsett hur mycket arbete och förberedelser du investerar i hur man sluta röka gräs, kommer det troligen att finnas tillfällen när röksuget slår dig. Dessa tider är vanligtvis ganska kort, men de verkar vara för evigt. När suget att röka marijuana slår dig, erkänna det. Ta ett djupt andetag och intala dig, "låta det passera. "Strävan kommer att vara borta innan du vet det.

Om lusten dröjer, ta ut din lista med motivation och potten historia och översyn. Se vad ogräs kostat dig kan vara en enorm hjälp att komma ihåg vikten av att undvika det.
6.
FRÅGOR

Inte alla röker pot som en form av avkoppling eller rekreation. Vissa människor vänder sig till ogräs som andra vänder sig till alkohol, för att undkomma känslomässig smärta. Om du är röka gräs att glömma en traumatisk händelse eller för att täcka andra allvarliga känslomässiga smärta, söka professionell rådgivning. Din smärta är inte oöverstigligt, men du kan behöva lite hjälp att lära sig att handskas med det.
7.
Marijuana ANONYM

Detta är det 12 steg-program som syftar till att stödja rökare och lära dem att sluta röka gräs. Även om inte lika vanligt som din lokala AA-möte, de flesta stater och större städer har Marijuana Anonym möten. Om att sluta är att bli en sann kamp, tur att MA för hjälp.


Previous:nothing Next:hur man kan bota graviditetsillamående - 5 botemedel för graviditetsillamående

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska avgifter i Medicare
 • hur att hålla sig frisk och åldras med värdighet
 • hur att donera ett ägg
 • trötthetsbesvär
 • hur man kan vara snäll mot ditt hjärta
 • hur man beräknar BMI med osteoporos
 • hur man gör en makeover medicinskåp
 • Hur man själv behandla ischias
 • hur man rengör kryptiska tonsillerna
 • hur man gör en te för att lindra mensvärk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com