hur man väljer flaskvatten

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-07-24
Buteljerat vatten finns i en mängd olika typer, som produceras av hundratals olika flaskvatten företag. De olika typerna av flaska vatten är inte direkt jämförbara med varandra. Nästa gång du går ut för att köpa din vattenflaskor, tänk på de olika typerna av vatten på flaska som beskrivs nedan
1.
källvatten, såsom Arrowhead eller Polen Springs, är buteljerat vatten som hämtas från vatten som naturligt flödar från underjorden och hela jordens yta. Det måste samlas in bara under våren, och eller från ett borrhål som jobbar på den underjordiska källa. Källvatten måste också vara av samma kvalitet och sammansättning som vattnet på våren som det har erhållits.
2.
Renat vatten, såsom Aquafina, produceras genom destillation, omvänd osmos, avjonisering eller andra processer som uppfyller definitionen av renat vatten enligt definitionen i USA farmakopén. Det är också hänvisar till namnet på den process det är producerat av: "destillerat vatten" om genom destillation, avjoniserat vatten "om framställd av avjonisering och omvänd osmos vatten" om framställd genom omvänd osmos.
3.
Mineralvatten är flaskvatten som innehåller minst 250 ppm av den upplösta torrsubstans. Det skiljer sig från andra typer av buteljerat vatten på grund av sin konstant nivå samt de relativa proportionerna av mineraler och spårämnen som den innehåller på platsen för dess uppkomst från källan.
4.

Sparkling vatten på flaska, som Perrier, är vatten som efter behandling innehåller samma mängd koldioxid som den hade när den kom från källan. Denna typ PF buteljerat vatten är vanligtvis märkt "mousserande mineralvatten", "mousserande dricksvatten", eller "mousserande källvatten. "
5.
Artesian vatten, också kallas artesiska brunnsvatten är buteljerat vatten som hämtas från en brunn som kranar i ett trångt akvifer (en akvifer är ett vattenförande lager sand eller sten under jord), där vatten-nivån ligger på en nivå ovanför akvifären.
6.
Artesian vatten, även kallade artesiska brunnsvatten är buteljerat vatten som hämtas från en brunn som kranar i ett trångt akvifer (en akvifer är en vattenförande skikt sand eller sten under jord), där vatten-nivån ligger på en nivå ovanför akvifären.


Previous:nothing Next:hur man förutsäga höjden på ditt barn

Relaterade artiklar


 • hur man kan vara snäll mot ditt hjärta
 • manisk Perimenopause trötthetsbesvär
 • hur man får djupare sömn
 • farorna med att dricka alkohol under graviditeten
 • hur du håller din sjukförsäkring minimala avgifter
 • gynekolog sjuksköterska krav
 • hur man vet vad positioner är säker och bekväm för sex under graviditeten
 • information om grupphem för barn
 • hur man ansöker hår förlängningar med bindning lim
 • hur tupplur
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com