om stödgrupper för cerebral pares

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-27
Inget kan förbereda en far för smärtan av att ha ett barn med diagnosen cerebral pares. Ingen kan helt trösta en mor när hon ser sitt barn svårt att hänga med andra barn. Men det finns andra som förstår.

Enligt Cerebral pares Magazine, mer än 750. 000 människor i USA har cerebral pares. Varje år finns 10. 000 barn som föds med någon form av cerebral pares. Var och en av dem har nära och kära, och stöd finns från ett antal källor.

Mer än 200 cerebral pares stödgrupper är online, och att antalet ökar. Rådgivning, utbildning, nyheter och inspiration är alla tillgängliga vid ett musklick

United Cerebral pares

United Cerebral pares (UPC) är en av de största och mest erkända organisationer som tillhandahåller cerebral pares resurser. Förutom information, betjänar också organisationen som ett förespråkande grupp. Sin webbplats kopplar samman människor och lokala cerebral pares kapitel, av vilka många har stödgrupper. Om en stödgrupp är inte tillgänglig i ett visst område, är det ofta möjlighet att ansluta föräldrarna och andra anhöriga att andra i deras område som kan vara intresserade av att börja ett.

Cerebral pares International Research Foundation

Den ökande Omfattningen av den forskning om cerebral pares och dess många orsaker är häpnadsväckande. Det Cerebral pares International Research Foundation (KPI Research Foundation) har en hemsida full av de senaste nyheterna om forskning och tillgängliga behandlingsalternativ. Stiftelsen också inlägg upplyftande berättelser och håller evenemang för dem som drabbats av cerebral pares.
Denna webbplats ger också utlopp för forskare för att utbyta idéer och undersökningar så att vi tillsammans kan nya behandlingar och förebyggande åtgärder tas fram.

Barnens Neurobiologiska Solutions

Barnens Neurobiologiska Solutions (CNS) har en webbplats dedikerade att finna lösningar på hjärnan reparera för barn som har flera olika sjukdomar i hjärnan, inklusive cerebral pares. Även mestadels vetenskapliga karaktär, har platsen verkliga människor och deras kamp, och har gett hopp till många människor. Genom CNS, kan användare komma åt en virtuell "album av hopp", och ser att de verkligen inte är ensamma. Dessutom ger organisationen resurser både video-och webbformat. Har även tillhandahållit en evenemangskalender för fond-raisers och informativa seminarier för både familjemedlemmar och forskare.

Mayo Clinic

Mayo Clinic har en särskild uppsökande för barn med cerebral pares. Det är en av de mest utnyttjade, och högt ansedd, medicinska centra som erbjuder behandlingsalternativ för cerebral pares. Även om varje persons medicinska alternativ är olika, har många föräldrar funnit att Mayo Clinic har erbjudit dem alternativ som andra medicinska centra som inte är specialiserade på cerebral pares inte kan.

Cerebral pares Group

Många resurser finns för barn med cerebral pares, men det kan vara svårt att hitta specialister för tonåringar och vuxna. Den Cerebral pares Group är en organisation som fokuserar på att erbjuda resurser för vuxna med cerebral pares. Via sin webbplats kan användarna hitta läkare, kolla forskning uppdateringar, hitta litteratur i ämnet och tittar på videoklipp. Den Cerebral pares koncernen har också årliga konferenser för vuxna med cerebral pares, och kan även erbjuda mentorer för dem med villkoret så att de kan uppmuntras att förverkliga sina drömmar.

Cerebral pares nätverk

Cerebral pares Network ( CPN) är ideell grupp anordnas för föräldrar och andra med nära och kära som har cerebral pares. Genom att prata genom kamp och triumfer med andra som har gått igenom samma sak, kan föräldrar få insikt och stöd genom KVB. Organisationen ger ett chattrum, liksom andra möjligheter till nätverkande, och är värd en förälder Survival konferens. Volontärer är också för närvarande med att bygga en utrustning bank att föräldrar skall kunna utbyta urvuxen specialvaror, såsom ortoser och skor.

Previous:nothing Next:hur man förstår vad som orsakar yrsel när du står upp snabbt

Relaterade artiklar


 • hur man kan förhindra spridning av MRSA
 • om droger alkohol och tobak
 • hur man uppfostrar barn med särskilda behov
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e hitta en klinik
 • varje vecka av graviditeten
 • Hur berätta om ditt hem växer mögel
 • arbetsbeskrivningen av en arbetsmarknad leverans sjuksköterska
 • Hur man sover mindre på college och fortfarande vara utvilad
 • hur man använder en polar klocka hjärtfrekvens
 • hur man väljer flaskvatten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com