Hur sluta röka med e-cigaretter

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-08-30
Tror du att du har försökt allt? Om du inte har försökt att sluta röka med e-cigarett kan du miste om en av de mest kraftfulla verktygen rökavvänjning någonsin. Läs om hur tusentals före detta rökare använder denna lysande gadget att bryta vanan gång för alla

Du behöver:. .
E-Cigaretter
Önskan att sluta röka.


1.
Vad är en e-cigarett?

E-cigaretter är en ny gadget som tros ge alla nöjet att röka utan att någon av de risker och nackdelar. Elektroniska cigaretter använda batteriet att förånga flytande nikotin (inneslutet i en kassett), att ge nikotin du sugen utan cancerframkallande och lukter i samband med traditionell CIGS.

Uppfinnare och entusiaster tror elektriska cigaretter är säkra. FDA har börjat intygar amerikanska återförsäljare att importera och distribuera system. Banking på de bevis som cancerframkallande material är resultatet av kommersiella tobak förbränning, snarare än befintliga i nikotin i sig, utvecklat forskare en förångning för att ta bort "bränning" från rökning helt.
2.
Köp E-Cigaretter

Elektronisk cigarett system finns tillgängliga lokalt, men bättre priser är allmänt tillgänglig online. Amazon är en online-återförsäljare med ett brett utbud av elektriska cigaretter, system och tillbehör. Recensioner av de olika produkterna är fria att läsa där.

Du ihåg när du köper ett system att inte alla marknadsförs som slutar röka hjälpmedel. Detta är vanligen en fråga om att gå på linjen av lagen. FDA har först nyligen börjat att godkänna försäljningen av produkten på hemmamarknaden och distributörer är försiktiga att inte göra anspråk utan FDA: s direkta kvalitetsstämpel.

Många användare som slutat inte köpa ett system märkts som rökavvänjning verktyg. De köpte helt enkelt en av de vanligaste märkena.

En grundläggande startpaket vanligen levereras med alla nödvändiga tillbehör. Det är viktigt att du antingen köpa ett kit eller göra vissa du har köpt alla verktyg du behöver (cigaretten, patroner, batteri, batteriladdare och vätskor). Generellt sett är det billigare för oerfarna e-rökare att köpa dessa poster i en uppsättning. Dessutom kommer uppsättningen ge oppoetunity att expiriment med smaker och styrkor.

Om du väljer att köpa Njoy startpaket, hjälper det att veta lite om att göra produkten fungera korrekt. Se till att du följer anvisningarna för att säkerställa maximal prestanda och batteritid. Även många nybörjare får problem med patroner torkning förtid. Många berättar att de löser problemet genom att lägga till en droppe smak vätska.
3.
ANVÄNDA e-cigaretter

Elektroniska cigaretter liknar traditionella cigaretter, men upplevelsen är inte nödvändigtvis detsamma. Till exempel de flesta användare tycker att det är onödigt att ta mer än en puff eller två en timme för att upprätthålla en behaglig nivå av nikotin när de slutat röka. Dessutom, för att få en bra puff, rekommenderar många användare med flera små släpar för att få en potent puff av ånga.
4.
Använda e-cigaretter till SLUTA RÖKA

Precis som nikotin plåster eller tandkött, är e-cigaretter användas som nikotinersättning verktyg. Detta innebär att du bör undanröja eller åtminstone minska, din användning av traditionella cigaretter som du gradvis öka din användning av elektroniska cigaretter.

Andra användare har valt en annan väg, använder systemet för att göra "cold turkey" lite mindre smärtsamt. De tog beslutet att hålla helt med elektriska cigaretter från början. Den största komplikationen rapporterats med denna metod är svårt att motstå samtalet av tobak om de ställs inför tekniska problem med deras system.

TheElectricCigarette. org (se Resurser nedan dessa instruktioner) publicerade nyligen en artikel som ska ge alla tobaksrökare hoppas. I "e-cigaretter och Analog Parachute" Bloggen beskriver erfarenheter av dem som höll traditionella cigaretter till hands när de slutade, och de som kastade sina förpackningar bort. Överraskande var det en stor framgång rapporterade oavsett om människor som hålls en back-up eller inte.
5.
Få hjälp

Elektroniska cigaretter är fortfarande ganska ny på de flesta områden. Det betyder att det kan dröja ett tag innan någon frågar om de kan "bum en patron". Detta innebär inte att stöd att sluta röka med e-cigaretter är inte tillgänglig.

I själva verket finns det ett antal aktiva communities på e-rökare. Där hittar du information om att göra ditt system fungerar, stöd i era ansträngningar att sluta, och nyheter om tillgänglighet, säkerhet, och reglering av produkten.

tips och varningar


 • E-cigaretter inte är godkända av FDA som rökavvänjning enhet. Medan FDA har godkänt den inhemska försäljningen av den produkt, de har gått så långt som att utfärda ett definitivt uttalande om att produkten är säker. Denna artikel är inte avsedd att främja användningen av elektroniska cigaretter eller att godkänna eventuella särskilda system. Denna artikel gör inte anspråk på att säkerheten i fråga om nikotin produkt.


 • Previous:nothing Next:hur man kan hjälpa rastlösa ben under graviditeten

  Relaterade artiklar


 • hur man identifierar hjärtarytmier
 • Hur dödar hjärtsjukdom dig?
 • beräkna kroppsfett i tonåren
 • hur man hittar den bästa läkaren
 • hur du håller ditt hjärta friskt och gå ner i vikt
 • hur ska ditt barns läkare förespråkar
 • hur man vet varför bröst är bäst
 • ungdomar och Seasonal Affective Disorder
 • receptbelagda läkemedel som används för att behandla lägga
 • hur man skall höja en gång tystade röst
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com