Vilka är fördelarna med familjeplanering?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-08-23
Planera en familj är en av de viktigaste besluten du kommer att göra. Det innebär en hel del eftertanke och hänsyn när det gäller ekonomi, framtidsplaner och önskad dynamik familj. Familjeplanering kan utföras antingen naturligt (rytm-metoden, utökade amning) eller artificiellt (hormonella preventivmedel, spiral, sterilisering). Båda har för-och nackdelar beroende på ett par specifika behov. Fördelarna med familjeplanering är många

Ekonomi

planerar en familj på dina egna villkor kan vara mycket fördelaktigt för din familjs ekonomiska situation, både nutid och framtid. Använda metoder för födelsekontroll för perioder av finansiell kamp, medan inställningen pengar avsatts för osynliga strapatser (infertilitet, sjukdom, förlust av inkomst) kommer att under tider av välstånd hjälpa dig att undvika de ekonomiska ångesten en oplanerad graviditet kan medföra.

Familj Dynamisk

Oavsett om du vill ha två barn, inga barn eller tjugo, kommer familjeplanering hjälpa dig att bygga familj dynamik dina önskemål. Bestäm vad som är rätt för din familj baserad på de specifika behoven hos varje medlem, oavsett om det innebär påfrestande för ett barn naturligt, sterilisering, adoption eller ett annat val.

Bostäder

Conscious familjeplanering hjälper dig i ditt beslut att köpa och /eller sälja en bostad i ett visst område. Beroende på den önskade tillväxten i din familj, vilken typ av skolor som du vill att dina barn att inte delta och levnadskostnader, kommer du att bättre kunna välja ett hem som passar behoven hos hela din familj.

Högre utbildning

Högre utbildning i termer av dig och din partner är en viktig faktor till familjeplanering. Söker en examen eller certifiering tar tid, energi och pengar. Fördelen med att planera din familj i enlighet med dessa krav gör att du kan komplettera din utbildning i mer aktuella mode med mycket mindre stress, oro och skuldkänslor.

Time Management

För många arbetande familjer, är en inkomst räcker inte att upprätthålla den ekonomiska bördan. Om båda föräldrarna i ett hushåll och kommer att fortsätta att göra det, är det viktigt att fritiden var och en har spenderas vårda tillväxten av barnen. Detta blir allt svårare eftersom fler barn läggs till hushållet.

Previous:nothing Next:nervskada symptom i en arm

Relaterade artiklar


 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e underteckna en donator avtal
 • Fördelarna med tea tree olja
 • hur man kan kontrollera status för friska barn försäkring
 • hur man skapar effektiva och omtänksam utomhusbelysning
 • hur man kan minska kortisol & hirsutism
 • hur man gör en första hjälpen kit för ett campus
 • hand om åldrande föräldrar
 • långsiktiga effekterna av rökning
 • hälsosam mat för barn
 • litium biverkningar på graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com