hälsofördelar för makar till veteraner

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-08-08
Som aktiv tull make du tröstade av andra makar och de verktyg som militären har inrättats för familjemedlemmar. Du kan förvänta dig för många av dessa verktyg som ska tillhandahållas när tjänsten medlemmar avsluta sin tid i tjänst. Du vet veteranen kommer att fortsätta att få vård, men hur är det maken. Makar av veteraner kan fortfarande beviljas hälsofördelar om riktlinjer uppfylls

Fakta

Alla program för veteran makar täcka sjukhusvistelser, öppenvård, psykisk bil, missbruk och förebyggande tjänster. Alla veteraner måste ha en hedervärd eller allmänna ansvarsfrihet. Makar om kvalificerade, har möjlighet att besöka någon militär behandlingsanläggning, veteraner sjukhus, eller någon civil sjukhus som accepterar försäkringen.

CHAMPVA

För en make att få vård genom civila hälso-och sjukvårdslagen Program för Department of Veterans en av fyra regler måste vara uppfyllda. Den veteran blev totalt och permanent funktionsnedsättning under drift, dog av en veteran frågor tjänst funktionshinder som en veteran, dog medan i aktiv tjänst, eller vid tidpunkten för dödsfallet betyg totalt och permanent funktionshinder. Du måste inte kunna kvalificera sig för Tricare.

Tricare Prime

Alla Tricare program ger tandvård till en extra kostnad. Det finns ingen årlig avdragsgill, men en engångskostnad inskrivning av $ 460 för en veteran familj. Det finns inga samarbete betalar i detta program. Du måste godkänna att en specialist från din primära vårdgivare om du inte är Tricare Remote Prime.

Tricare Standard

Detta är den dyraste planen, men det ger dig större val av leverantörer med någon årlig inskrivningsavgift. Det är $ 300 årlig avdragsgill för familjemedlem med en 25 procent tillåten avgifter kostnadsandel.

Tricare Extra

Du kommer att få den lägsta patienten prioritet på militära behandlingsanläggningar. Den årliga självriskandelen är 300 dollar för hela familjen med ingen årlig inskrivningsavgift. Ditt val av leverantör kommer att vara begränsad med co betalar 20 procent av avgiften för civila läkare.

Tricare For Life

Du måste vara berättigade till Medicare delarna A och B. Ålder är inte en faktor. Det är sekundärt till Medicare. Det finns inga anmälningsavgifter och du hanterar din egen hälsa och sjukvård med några filer hävda.

Previous:nothing Next:hur man kan minska kortisol & hirsutism

Relaterade artiklar


 • hur man bygga upp medvetenhet om hjärtsjukdom hos kvinnor
 • hur man tränar ögon "själv massage
 • behandling av kronisk diarré barn
 • hur tupplur
 • hur man kan minska kortisolet naturligt
 • hur man använder rengöringsmedel säkert under graviditeten
 • Hur man känner igen symtomen och behandla vattkoppor
 • hur man rengör ett hus av en springmask angrepp
 • hur man vet varför bröst är bäst
 • gynekolog sjuksköterska krav
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com