hur man gör en akut medicinsk id-kort

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-03
En akut medicinsk ID-kort är något som alla borde ha. Denna typ av kort som kan låta en läkare eller sjukvårdare vet hur man behandlar dig, även om du är medvetslös eller inte kan kommunicera. Även dessa kort är en bra idé för någon, de är speciellt intressant för människor som gör en hel del resande och för människor som löper risk att få något försvagande hända dem
1.
Öppna ett nytt Microsoft Word-dokument genom att öppna programmet och välja "Ctrl + N" på tangentbordet. När sidan öppnas, navigera till "Infoga"-menyn och välj "Textruta". Klicka på den sida för att göra en textruta som är ungefär lika stor som ett visitkort-dra i hörnet av rutan som visas tills det är rätt storlek. Kontrollera att sidan vyinställningarna i verktygsfältet är 100 procent, annars kan textrutan visas mindre eller större än den egentligen är. Skapa en andra textrutan samma storlek strax under den första.
2.
Skriv orden "Emergency Medical Card" överst på den första textrutan i mitten med en fet stil och röda bokstäver. Detta kommer att uppmärksamma kortet och låta en sjukvård utövare vet att det innehåller viktig information
3
Vänster anpassa texten och skriv följande ord på sidan under en annan:. . Namn , adress, födelsedatum, Kommunikation, läkare, och över. Markera dessa ord och välj "Ctrl + B" för att göra dem fetstil.
4.
Skriv in ditt fullständiga juridiska namn bredvid fältet "Namn". Att ha rätt namn kan göra det lättare att få rätt journaler som behövs. Fortsätt att fylla i all nödvändig information till de andra fälten på sidan. Skriv inte bredvid "Over", som är där helt enkelt visa det finns mer information på baksidan.
5.
Flytta till botten textrutan och skriv in följande kategorier : Mediciner, villkor, allergier. Gör dessa kategorier fet på samma sätt som du gjorde i steg 3.
6.
Fyll i de uppgifter bredvid varje av dessa kategorier. Utrymme att lägga all den information som behövs bredvid varje kategori.
7.
Skriva ut sidan. Efter utskrift av sidan, klipp ut två textrutor så jämnt som möjligt. Ta två kort till en lamineringsmaskin och placera dem rygg mot rygg. Kör korten genom lamineringsmaskin och placera den färdiga produkten i plånboken nära din körkort.

Tips och varningar


 • Kom ihåg att hålla information aktuell.


 • Previous:nothing Next:vård av äldre med demens

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga svampinfektioner med diet
 • Hur man känner igen de riskfaktorer för urinvägsinfektion (UVI)
 • barn blodsocker räkna
 • hur man kan stoppa snuva
 • namnen på musklerna i kroppen
 • återhämtningstiden för hälsporre kirurgi
 • hur man kan förebygga missdiagnosing hjärtsjukdom hos kvinnor
 • hur man hittar långsiktig vårdgivare
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e hitta en klinik
 • hur man får mer energi naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com