hur man undviker bakterier i offentliga

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-08-11
Som oattraktiv eftersom det kan vara, är verkligheten handtagen på livsmedelsbutiker kärror, pumpar gas och räcken rulltrappan är smutsigt. Virus och bakterier finns överallt och folk runt om i världen tar sig i akt i den mörka skuggan av MRSA, Staphylococcus, Salmonella, Listeria, E. coli O157, Campylobacter och Clostridium perfringens.
Vissa bakterier är en nödvändig del av livet. Det finns omkring 200 arter som lever i symbios på den mänskliga kroppen och utföra nödvändiga arbetsuppgifter som att äta döda hudceller. Människan har fler bakterieceller på dem än det finns mänskliga celler. Du kan inte bor dock i en inplastat-bubbla eller förbli hus-bunden, så det blir klokt att ta några försiktighetsåtgärder och spara en dyr resa till ER

Du behöver:.
Bleach wipesSurgical glovesSoap och kraftfulla varm waterAlcohol-baserade sanitära wipesAnti mikrobiell lotionAwareness och consciousnessA hälsosam respekt för bakterier.

Hur man undviker Bakterier i offentlig


1.
bli ett föredöme . Lär god hygien i hemmet och i skolan. Barn lär sig snabbt och kommer härma vanor handhygien, speciellt om en förälder eller lärare visar dem "varför" och "hur" de framgångsrikt kan hålla irriterande bakterier i schack.
Var händerna för den tid det tar att sjunga "Happy Birthday" två gånger.
Lär barn och vuxna för att täcka sina munnar och undvika att placera sina fingrar i munnen eller ögonen.

2.
vill öppna för allmänheten badrumsdörren från insidan, ta en bit av hushållspapper, sedan kasta den på rätt sätt.
Istället för att använda handen för att spola en offentlig toalett, använd din fot eller en onödig handduk.
flesta livsmedelsaffär ge bleka våtservetter i entrén, ta en på väg in i butiken. Torka av handtaget och angränsande områden och sedan använda en annan på händerna.
Efter att ha besökt en offentlig tillställning där man skakade många händer, tvätta noga innan du lämnar händelsen. Det är lätt att förorena ratten för nästa föraren.
På väg hem, hålla fingrarna ur din mun och inte gnugga trötta ögon.
3.
Tvätta färskvaror som om din familjs liv hängde på det. En vänlig Critter kan ha lämnat en "gåva" på otvättade producerar. Utländska patogener ofta lifta till producera gången.
4.
Om du förespråkar en jacuzzi, vara säker på att det har bibehållits på rätt sätt. Efter spännande, ta en rengörande tvål, sköljs dusch.
Bleach inte kan döda alla patogener.

Tips och varningar


 • När du har en kall , ofta tvätta telefonen, kylskåp handtag, dörrhandtag och liknande. Om någon nära dig sneeezes, lämna rummet tills luften försvinner. Tvätta händerna ofta under dagen. Håll vissa sanitära våtservetter i plånboken, skola box eller handväskaAntimikrobiella lotion är bra, men kan överutnyttjas.
 • Gas pumpen hanterar har använts av hundratals bra folk före dig. Se upp för varuhus rulltrappa handtagen. Det rostfria disk hos en insida fast food take-out kan vara mycket förorenat. Livsmedelsaffär vagn hanterar även hamnen farliga bakterier, mestadels avföring. Se upp för toalettspolning handtag och lyft sitsen. Se upp för badrum dörrhandtag. Slå på vatten i en offentlig toalett med en handduk.


 • Previous:nothing Next:långsiktiga effekterna av rökning

  Relaterade artiklar


 • hur du gör din bebis frisk med borstning
 • lunginflammation symtom hos spädbarn
 • identifiera receptbelagda läkemedel genom att forma
 • ading1a "u003e Hur sänka kolesterolnivåerna u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e få din nivåer kontrolleras
 • hur man får din man att gå ner i vikt
 • information om grupphem för barn
 • hur man iaktta kvinnors hjärta vecka
 • hur man minska risken för en andra hjärtattack
 • Så för att lindra en torr näsa
 • Hur man sover bättre under dagen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com