hur ska ditt barns läkare förespråkar

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-08-01
Oavsett om du går till en "väl-barn" besök, möte med en specialist, eller medge ditt barn till sjukhuset för ytterligare provning, som förälder, är det viktigt att du är ditt barns läkare advokat. Följande förslag kommer att hjälpa dig som förälder att bli ditt barns läkare advokat, försäkra ditt barn får den vård och omsorg han eller hon förtjänar

Du behöver:. .
Tålamod
Förtroende.
Internet för forskning.
Din egen stödgrupp.


1.
Gör din hemläxa. Som förälder är det viktigt att göra dina läxor om frisk eller sjuk-barn besök. Vet vad som väntar på ditt barns nästa besök. Om till exempel vaccinationer är planerade för hans eller hennes kommande check-up, läsa medicinska tidskrifter eller broschyrer med information diskuterar fördelar och /eller biverkningar. Om ditt barn är sjukt, dokumentera sina symtom så när du besöker en läkare, kommer du att kunna att tydligt kommunicera denna information. I fall av sjukhusvård, kan mycket hända väldigt snabbt, vilket gjorde det svårt eller omöjligt att göra läxor innan besöket. Det är inte för sent. Få på din dator eller gå till sjukhusets datasalen att forska. Prata med läkare och sjuksköterskor. Det verkar inte rättvist att som förälder bör du ha att forska, men verkligheten är vi lever i en ständigt föränderlig värld av hälsa och inte två kroppar är likadana.
2.

ställa frågor. Det är sant, läkare är upptagen och har mycket full scheman, som ofta resulterar i snabb och skyndade besök. Men din tid och ditt barns hälsa lika viktigt som ett schema för att hållas. Om du har frågor, tveka inte att fråga. När det gäller hälsa och välbefinnande för ditt barn, det finns inga dumma frågor. Om du inte förstår något, kanske terminologi eller en föreslagna förfarandet, fråga "Varför?". Det är inte respektlöst att fråga "Varför?". Kom dock ihåg att göra dina läxor första kan eliminera en del av dina frågor och ger dig förtroende att du vet vad som händer med ditt barns hälsa.
3.
Var starka och vet vad du vill. Detta steg kan kräva att du värva din egen advokat eller stödgrupp. De flesta sjukhus har patienten förespråkar. Att fatta beslut om ditt barns hälsa och välbefinnande kan mycket väl vara det mest känslomässiga situation du någonsin ansikte. Rikta inte den ensam. Om din läkare hänvisar ditt barn till en specialist för vidare provning eller undersökning, se till specialist är kvalificerad och respekterad bland hans eller hennes jämnåriga. Om du känner dig orolig ett förfarande specialisten vill göra, berätta för dem och be dem om fördelarna väger tyngre än skadorna. Det är inte respektlöst att be om ett utlåtande, heller. Ditt barn är lita på dig att fatta kloka beslut med deras bästa för ögonen. Du behöver veta vad du vill, och om de är gamla nog, respektera dina barnets vilja att höra vad de vill.
4.
Kärlek och gosa ditt barn. Detta steg kan tyckas på sin plats från förslagen ovan, men kom ihåg, din strävan efter svar och lösningar är ett resultat av ditt barns hälsa som är i fråga. Ditt barn kan vara rädd. Ja, behöver han eller hon en medicinsk förespråkare, men du är först och främst deras kärleksfull förälder. Försäkra ditt barn som förälder att du är där för dem, älskar du dem, och att din kramar och komfort kommer att få er alla genom dessa prövningar tillsammans.


Previous:nothing Next:hur man tränar ögon "själv massage

Relaterade artiklar


 • livsmedel som sänker LDL & höja HDL
 • hur man kan förebygga trycksår hos äldre
 • arbetsbeskrivningen av en arbetsmarknad leverans sjuksköterska
 • hur du tala med din läkare
 • hur man hanterar en kronisk sjukdom
 • hur man kan sluta röka gräs
 • hur man upprätthålla en god hjärthälsa
 • hur man kan förhindra spridning av MRSA
 • hur du kan hjälpa dina barn att undvika att få en Staph infektioner
 • hur man sänka kolesterolnivåerna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com