Hur berätta om det är klimakteriet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-23
Vad är klimakteriet symtom och tecken på klimakteriet? . Få alla klimakteriet information här

Du behöver:.
Tålamod
kunskap.
vägledning.


1.
Det finns gott om klimakteriet information där ute på webben idag. När fler och fler kvinnor in i förändrade hormoner i kroppen åldras, desto mer söker sig svar på sina frågor som de bryr sig inte deras vårdgivare med. I dagens samhälle, svar är bara en knapptryckning bort.
2.
Menopause är ett resultat av kroppens förändrade hormoner och är helt normalt. Det kan komma på tidigt på grund av hysterektomi och andra trauma för kroppen. Men generellt är det ett naturligt steg i allt senare i livet och kännetecknas av en rad symtom, en uppsättning av 34, att inte alla erfarenheter, utan är en allmän riktlinje om vanligaste symtomen vid klimakteriet. Klimakteriebesvär kan variera i intensitet och tenderar att minska mot slutet av klimakteriet.
3.
Menopause kategoriseras som avsaknaden av en period för 12 månader, dock inte menstruation i 6 månader är i allmänhet tillräckligt för att ge läkarna en teori att undersöka huruvida en kvinna är på väg in "förändringen". Vissa kvinnor kan hantera genom dessa föränderliga variationer i hormoner utan droger eller behandling än fläktar och livsstilsförändringar. Andra kommer att påverkas hårdare och behöver behandling. Om du är klimakteriet och kan inte hantera eller klara av symptom, be din läkare om vad du kan göra för att hjälpa klara sig bättre.
4.
Tecken och symptom på klimakteriet är oftast dessa 34 villkor. Inte alla kommer att ha dem alla, men oftast alla kommer att ha minst en av dem. De varierar i intensitet och längd påverkar kvinnan. Den 34 symptom på klimakteriet är: värmevallningar, nattliga svettningar, oregelbundna och nyckfulla perioder, libido förlust av humör, torrhet i slidan, humörsvängningar, trötthet, håravfall, störningar av sömn, koncentrationssvårigheter, minnesförlust, yrsel, vinnande av vikt, uppblåsthet, inkontinens, sköra naglar, allergier, förändringar lukt, oregelbundna hjärtslag, depression, ångest, panikångest, irritabilitet, smärtor i bröst, huvudvärk, ledvärk, känns tunga som dess brännande, mag-frågor, tandköttsproblem, torr kliande hud , muskelspänning, stickningar händerna och fötterna, och senare på osteoporos.
5.
Anledningen till tecken på klimakteriet är minskningen i kroppens nivå av östrogen. Ersätta denna östrogen via hormonersättningsbehandling, krämer, eller via naturläkemedel för klimakteriet, kan lindra symtomen. Få mer klimakteriet information om vad du kan och inte kan göra för att behandla och lindra dessa symptom.


Previous:nothing Next:hur man kan förstå det goda av kolesterol

Relaterade artiklar


 • symtom på kolik hos spädbarn
 • hur ska hjärta smart
 • hur man använder DAMBINDA
 • östrogen hormon biverkningar
 • hur man kan förebygga urinvägsinfektioner urin urinvägsinfektion är i småbarn
 • hur man tar hand om din äldre förälder som är döende
 • hur man sköter om en hänga spik
 • Hur man sover mindre på college och fortfarande vara utvilad
 • att förbättra dålig hållning
 • livsmedel som sänker LDL & höja HDL
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com