Hur man naturligtvis behandla influensa symtom hos ditt barn

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-14
Influensa, även känd som influensa, är en smittsam virusinfektion som snabbt sprider sig från person till person. Barn är mer mottagliga eftersom de ofta är i skolan eller dagis med andra barn och det är nästan omöjliga att hålla bakterierna isolerade. Eftersom influensa är ett virus som kommer att ha sin gång i kroppen, som varar ungefär fem dagar, är det bra att försöka behandla det med naturliga produkter och massor av vila. I följande steg kommer att hjälpa till att hålla influensa under kontroll och ditt barn ur läkarmottagningen.

Du behöver:
mat eller vätskor rik på vitamin C.
Grönsaksbuljong.
Lavendelolja.
Bröstmjölk.
Echinacea.
Oscilloccinum.


1.
Uppmuntra ditt barn att få mycket vila. Detta är en utmaning när det finns så många saker för dem att göra, men resten hjälper kroppen att återhämta sig från virussjukdomar som influensa. Försök att begränsa ditt barns spel tid att spela och att titta på tv. Dessa aktiviteter tar energi och denna energi används bäst genom att vila och låta kroppen att kämpa mot sjukdomen.
2.
Uppmuntra ditt barn att tvätta händerna ofta för att undvika att sprida bakterier. Saker som dörrknoppar, handtag, bänkskivor och leksaker är några av de bästa ställena för bakterier att umgås. Frekvent handtvätt kan förhindra andra människor från att bli sjuka. Regelbunden tvål kommer att göra, men om du vill, investera i en antibakteriell tvål under influensasäsongen, vilket är november till april.
3.
Erbjud dina barn mat rik på C-vitamin bidra till att stärka immunförsvaret. Om ditt barn inte vill äta, har honom att dricka något med C-vitamin i det.
4.
erbjuder hälsosamma vätskor som ingefära te och grönsaksbuljong. Dessa vätskor hålla slemhinnor tunna och hjälpa rensa kroppen. Anis och kungsljus te är också bra eftersom de är både naturliga slemlösande. Och om du kan få ditt barn att äta en liten bit vitlök, gör det. Vitlök har stor antibakteriella egenskaper och kan hålla infektioner blir värre.
5.
Om ditt barn gillar att ta ett bad, köra ett varmt bad och lägga i några droppar eterisk lavendelolja. Lavendel har både antiseptiska och antibakteriella egenskaper och kan hjälpa lugna hosta eller mindre irritation. Lavendel har också en lugnande inverkan på barn, och det är bra att hjälpa dem att slå sig ner innan läggdags.
6.
Om ditt barn tål smaken, kan echinacea också hjälpa stärka immunförsvaret system. Besök en lokal marknad som Whole Foods eller hälso-butik och ta reda på specifika doseringsrekommendationer för ditt barn.
7.
Att rensa täppt näsa och svullna, röda ögon som ofta följer med influensa, använda bröstmjölk. Att sätta bara en droppe eller två i ögon eller näsa fungerar mycket bra. Du kan göra detta flera gånger om dagen. Om du inte ammar, be en vän att lån du bara ett par gram. Du bör märka resultat av nästa dag.
8.
Det finns en underbar homeopatiska läkemedel som heter Oscilloccinum som behandlar influensaliknande symtom hos både vuxna och barn. Den har inga biverkningar, läkemedelsinteraktioner och är inte dåsig. Den levereras i snabblöslig pellets och finns på ditt lokala apotek eller livsmedelsbutik.

Tips och varningar


 • Boka tid med en homeopatisk läkare eller en herbalist för mer specifika åtgärder.
 • Håll dig borta från mjölk, som kan hindra processen genom tjockare slemhinnor och gör det svårare att utvisa.
 • Om ditt barn verkar ha svårt att andas eller har en kraftig hosta och hög feber, har han utvärderats av sjukvårdspersonal.


 • Previous:nothing Next:hur man skall närma familjerådgivning med ett öppet sinne

  Relaterade artiklar


 • hur man hanterar en kronisk sjukdom
 • hur man köper havet svampar för din tid
 • Hur får man en bättre nattsömn
 • ading1a "u003e Hur sänka kolesterolnivåerna u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e göra ett val
 • hur dike byrån och spara tusentals på en traditionell mamma surrogat
 • hur att förstå om ivermektin är säkert
 • Hur berätta om ditt hem växer mögel
 • hur man gör en akut medicinsk id-kort
 • hur man kan kontrollera status för friska barn försäkring
 • hur handduk torkar i en liten duschkabin
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com