hur dike byrån och spara tusentals på en traditionell mamma surrogat

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-01
I behov av traditionell surrogatmamma att ha ditt barn, men känner att du inte har råd med den enorma förmedlingsavgifterna . . . . Som en traditionell surrogatmamma kommer jag att dela med dig insidan tips och tricks om hur man kan spara Big Time så att du kan förverkliga dina drömmar lättare . . . . . . .

Du behöver:
bara läsa artikeln.


1.
Leta efter en surrogatmamma lokalt. Genom att ansluta lokala, kommer kostnaderna skurits ner till hälften ALLTID.
2.
När du söker efter en traditionell mamma, göra klart på framsidan vilka behov du har. Låt henne veta vad du kan tillföra situationen, och vad hon förväntas att engagera sig. Du och hennes båda vill göra den bästa matchningen.
3.
Se vilken typ av försäkring hon täcks. Medan de flesta försäkringsbolag täcker inte IVF, som en traditionell surrogat, kan de flesta kostnaderna faktureras som rutin och eller följa upp tjänster av henne obgyn. This kommer drastiskt minska fertiliteten kostnader i samband med den traditionella surrogat erfarenhet.

4.
Har din blivande traditionella surrogat parkera ett samtal till hennes försäkringsbolag för att se om det finns några surrogatföräldraskap undantag. Blue Cross och Blue Shield och Aetna är några av de försäkringsbolag som inte har någon ersättning undantag som av just nu.

Betala ersättningar Insurance Co betalar och självrisker betydligt mer kostnadseffektivt än att betala den vanliga OBGYN lokalkostnader.
5.
Har din surrogatmamma INTE avslöja det faktum att hon är en surrogatmamma. Spara bekännelser för juridiska. Inte bara kommer du att undvika den extra stress på läkarna utnämningar, men din graviditet kommer att behandlas som en rutin medicinskt tillstånd och kommer att behandlas som så.
6.
Hitta en oberoende OBGYN att utföra IUI. Dessa läkare är inte bara mycket snällare än fertilitetskliniker, de är betydligt mer kostnadseffektivt. En rutin IUI förfarande bör kosta runt $ 350,00 per cykel.
7.
Hitta en oberoende, små företag, advokat för att säkra PBO (före födseln ordning). Vanligtvis dessa advokater är mer kostnadseffektiva som de hanterar ärenden i mindre skala såsom adoptioner och så vidare. En familjens advokat är vad du kommer att titta efter, men se till att fråga dem innan om de har några erfarenheter av surrogatmamma arrangemang.
8.
Conduct hem insemination efter surrogat har ingåtts via IUI och klinik. Genom att göra hemmet inseminationer, kan du spara tusentals, men tänk på att fråga din surrogatmamma Innan du börjar Om hon är bekväm med denna inställning och kan satsa på den. Tänk på att det kan ta längre tid att bli gravid på detta sätt, men sedan igen, det kanske inte.

Tips och varningar


 • Genom att använda en surrogatmamma byrå kommer din kostnaderna alltid ökar, så gör vad du kan själv. Du kommer att spara $ 30,000. 00 bara genom att göra detta en enkel sak.
 • 99% av organets protokoll, baseras på vem de känner. Genom att ansluta lokalt, kan du göra de flesta, eller har gjort, delar av surrogat, gjort själv.


 • Previous:nothing Next:hur man behandlar en stye (vagel) hos spädbarn

  Relaterade artiklar


 • hur man uppfostrar barn med särskilda behov
 • om Suboxone biverkningar
 • hur man gör brösten växa snabbare
 • aloe vera hälsofördelar
 • Hur man känner igen övergrepp mot äldre
 • livsmedel för att undvika under graviditeten
 • hur man sänka kolesterolnivåerna
 • farorna med rökning tonåring
 • hur man vet vad positioner är säker och bekväm för sex under graviditeten
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e underteckna en donator avtal
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com