hur få bort ditt barn av ett huvud löss angrepp med naturliga giftfria växtbaserade huskurer

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-03
Kanske är du en av de lyckliga få som genom ett under undvika den fruktade erfarenhet huvudlöss i barndomen. Nu som förälder du befinner dig stirrade misstroget på en headful av löss och en uppsjö av små genomskinliga ovala ägg, så kallade gnetter! Dessa ihållande buggers är nu täcker slussarna i din älskade barn! Hur kunde detta hända och vad tänker du göra åt det? Först och främst, ta ett djupt andetag, blir alla huvudlöss på ett eller annat tillfälle. På något sätt gör ett huvud löss angrepp reflektera renligheten i ditt hem, ditt barn eller din föräldraskap. Pust! Första saker först, ta tag i din duschmössa och smetar det på ditt barns huvud. Tvätta händerna och dra dina egna håret i en hatt för att skydda dig från jumprar-det är rätt, kan lössen hoppa från person till person. Börja med att strippa alla sängkläder från ditt barns sovrum inklusive örngott. Maskintvätt i varmt vatten med 1c destillerat vit vinäger läggas till tvätt. Det är ingen idé att tvätta barnen huvudet innan du rengör, eftersom de kommer troligen att få angripas igen om du gör det. Glöm inte att rengöra ditt barns hårborste och förnödenheter hår i varmt vatten! En sak som gjorts, så långt allt väl.

Du behöver:.
100 g eller 1/2c Bockhornsklöver Seed Powder (du kan köpa hela frön och mala på pulver i en kaffekvarn)
25g eller 1/4c Artemisa Pulver.
NIT kam eller en hund loppa kam.
Kartong med Neutral Henna (inte färga håret, men förutsättningarna hår).
Destillerat vit vinäger.
Teatree olja schampo.


1.
Nu kommer det roliga, att lita på din magkänsla att alla insektsmedel schampon vid konventionell affären är inte bara ineffektiva (lita på mig denna), men extremt giftigt för ditt växande barn, miljö och noticably skadligt för håret själv. Så vad mer kan man använda? Snälla, använd oavsett vad du har hört, inte hund schampo, lampolja eller vaselin-allvarligt inte en bra idé. Steg 1 är att välja en naturlig giftfri miljövänlig lösning på detta problem och jag har just den rätta!
2.
Klara, färdiga, let's go. Det är dags för en resa till din lokala hälsokostaffär eller ört butik. Här är din inköpslista: 100 g eller 1/2c bockhornsklöver pulver, kan hela frön malas till pulver i en kaffekvarn. 25g eller 1/4c Artemisia pulver, omväxlande Artemisia löv kan malas till pulver. En kartong med Neutral henna är denna typ av henna som inte kommer att färga håret, så kopplar du inte kommer att vara ett flammande rött huvud i slutet av denna behandling! Glöm inte teatree olja schampo och en nit kam för borttagning av ägg. Nu är det dags att gå hem och börja blanda ihop denna mördare hopkok, som är giftfri för dig, dina barn, miljö, men inte huvudlöss. Känn dig fri att stanna upp en stund av ond kacklande!
3.
Utrotning börjar! Hehehe . . . Ta ditt barn (försiktigt), släng dem i badkaret, spets huvudet tillbaka och mätta rakt vit vinäger i sitt hår. Detta är stinkande och en handduk skall hållas vid hårfästet för att undvika ättika i ögonen. Låt ättika på medan du blandar. I en liten kruka sätta 1c ättika till en koka, tillsätt 1/2c kallt vatten och häll i en glasskål. Nu lägga 1/2c bockhornsklöver pulver, 1/4c Artemisia pulver, 1/4c henna pulver, och 1/4c teatree schampo. Detta gloppety Glop kommer att vara tjock och geggig och kladdigt. När blandningen har svalnat till lagom temperatur börjar massera in i ditt barns hår, massera i 5 minuter och sedan täcka med duschmössa och vira huvudet i handduken. Låt sitta i 1 timme och skölj sedan ordentligt. Ta din nit kam och få upptagen undanröja alla gnetter. Nit avlägsnande är avgörande! Upprepa proceduren i några dagar om längre nits eller löss kvar, men i de flesta fall är detta en behandling undrar om nits noggrant bort. Upprepa efter behov.

Med tålamod, uthållighet och lite humor kommer du att ha överlevt huvudlöss!

tips och varningar


 • Djupa andetag
 • Humor
 • För utvärtes bruk


 • Previous:nothing Next:hur man handskas med en förlust

  Relaterade artiklar


 • ading1a "u003e Hur sänka kolesterolnivåerna u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e göra ett val
 • hur du kontrollerar att du är säker när du blandar mediciner och mat
 • hur att donera ett ägg
 • hur man minska risken för hjärt-kärlsjukdom
 • hur man vet varför bröst är bäst
 • hur man hittar långsiktig vårdgivare
 • hur man dricka öl eller alkohol och undvika en baksmälla
 • hur du håller din sjukförsäkring minimala avgifter
 • hur man hittar sjukvård för ett barn med Downs syndrom
 • hur man gör med läkemedel ordentligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com