hur man köper de mest näringsrika livsmedel för din dollarn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-19
Som konsumenter har vi alla söker för att få mest för vår dollar. Frågan, söker vi kvantitet eller kvalitet? Med kvalitet menar vi den största näringsmässiga innehåll som vi får för våra pengar
1.
Vad som kan vara några av de mest perfekta exempel?

Om jag skulle välja, skulle mina svar vara enkla banan. Varför? Eftersom den genomsnittliga kostnaden (här i USA i alla fall) ger en halv pund servering för cirka 25 cent. Det kommer packad med en god portion av kalium du behöver för dagen. Det är förmodligen en av de mest lättsmälta livsmedel som finns överallt. Det citeras av några av de främsta dietister som att kunna vända och möjligen även bota magsår.
2.
Naturligtvis för spannmål älskare, kan vi inte glömma det enkla och obearbetade havregryn, som är packad med både lösliga och olösliga fibrer, järn och Poly och enkelomättade fetter. Den innehåller också socker eller Natrium. Kostnaden: cirka 25 cent per portion, inklusive mjölk. Man kan köpa mycket sötade och grovt alltför bearbetade mer populärt märke inom spannmåls-och fyrdubbla dina frukost kostar. Denna spannmål, när hälls i vår skål, ser så bra, men marknadsföring kan visuellt överväldiga sinnena. Det kan också överbelasta shoppare plånbok. Naturligtvis smakar högförädlade spannmål fabulous. Det ser perfekt. Den kan innehålla den absolut perfekta mängden sötningsmedel vår smak, eller åtminstone den genomsnittliga smak. Det är mycket alkohol för den extra kostnaden. Det också kosta enorma summor pengar att nå detta stadium av perfektion och naturligtvis betalar vi för detta extramaterial bearbetning.
3.
Vad jag Learnt Från mammas sätt.

Det är svårt att glömma det enkla måltider hemma när jag växte upp. Jag tänker på de gånger då jag hjälpte min mamma bära kycklingvingar hem från en lokal restaurang som var förpackade i 20 u00A3 Bags. Vi var som en påse. Det var ganska vandring till och från restaurangen, med hjälp av vår fot mobilen. Restaurangen laddat min mamma 25 cent per väska. Restaurangen kastade normalt ut dem som avfall på den tiden så vi båda upprättas. Naturligtvis åt familjen mycket kycklingvingar. Snacka om fetthalt! Naturligtvis, cirka 1 cent per pund, som brydde sig? Naturligtvis, stormarknader vet nu värdet av kycklingvingar som en delikatess och priset har gått upp sedan dess.
4.
Tja, min mamma, hoppas vi kommer att vända 101 år på hennes nästa födelsedag, har inga kända livshotande sjukdom och aldrig besökt en läkare eller tog något receptbelagt läkemedel. Hon åt också ägg till frukost varje morgon sedan jag kan minnas. Naturligtvis hon inte längre berättar för mig att äta all min middag.
Ägg, får vi veta är förmodligen den mest perfekta proteinkällor som människan känner till och innehåller näringsämnen och ämnen som inte finns i någon annan mat. Det viktigaste är en svavelförening, sjukdomen fighter. Tillräckligt med föda kycklingar innehåller mycket höga halter av omega 3 olja, enligt vissa experter "The Oil of Life". Med kostnaden för ägg på cirka 20 cent styck (och ibland mindre), kan det vara lätt anses 1. 000 gånger pund för pund om nutrition nivå avkastning på din shopping dollar.


Previous:nothing Next:hur man gör huskurer mot huvudlöss

Relaterade artiklar


 • hur man använder huskurer mot mensvärk
 • Hur hjärtat fungerar?
 • hur ta reda på disciplinära historia på din läkare
 • hur man kan öka progesteron under graviditeten
 • Hur dödar hjärtsjukdom dig?
 • hur man minska risken för en andra hjärtattack
 • hur man kan förebygga trycksår hos äldre
 • hur man firar nationella hjärta månad
 • hur man minska risken för hjärt-kärlsjukdom
 • hälsosam mat för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com