hur man tar hand om din äldre förälder som är döende

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-09-17
Är du som jag? Har du en äldre förälder som är döende? Det är verkligen en svår tid för hela familjen.
äldre förälder behöver mer vård än de någonsin är vana att få. De tror på sig själva som vårdgivare inte den vård mottagaren.
När du tittar i ögonen på den som en gång var så stark att du vill tappa kontrollen. Jag tycker för det mesta du behöver för att förbli stark men det finns andra tillfällen då en tår bara känns bättre.
Dying som händer runt omkring oss, men när det är din åldrande förälder den rockar din värld.

Ps 23:1-6 Herren är min herde, mig skall intet i vill. Han låter mig vila på gröna ängar, han för mig vid lugna vatten, återställer han min själ.
han leder mig på rätta vägar för sitt namns skull. Även om jag vandrar
om dalen i skuggan av döden,
jag fruktar inget ont, ty du är med mig,
din käpp och stav, de tröstar mig.
Du förbereda mig ett bord i närvaro av mina fiender. Du smörjer mitt huvud med olja och låter min bägare rinner över. Idel godhet och nåd skall följa mig alla mina livsdagar, och jag skall bo i Herrens hus för evigt

Du behöver:.
Extra medkänsla
. Tid.
Familj Schema


1
vårdgivare:. .
Om dina föräldrar fortfarande kunna bo hemma mycket. Men om du läser den här artikeln din förälder förmodligen är på den plats där de behöver extra omsorg som mitt är.
Få din familj tillsammans och arbeta fram en tidsplan för vård dygnet runt. Om familjen inte kan göra det ensam får bra hem Vårdgivare och få Hospice inblandade. Använd alla resurser som du
2
stöd:. .
Medan du tar din tur med din förälder, vara väldigt stöttande. Försök att göra mat de gillar och äter. Håll sin styrka upp så länge du kan är viktigt
3
försäkran:. .
De kan bli upprörda och känna sig som en börda för familjen eftersom de inte kan att göra själva längre. Om detta händer försäkra dem om positiva saker som du har märkt oavsett hur liten den är. Påminn dem av alla underbara saker de har gjort hela sitt liv och nu är det din tur.
4
KOMFORT:.
Honor sin plats genom att lämna det på det sätt de har det. Ju mer bekväma de är desto bättre. Med detta menar jag bilder, möbler och personliga saker. Om det är smutsigt och rörigt rengöring Ok. Du vill att de ska flytta runt utan rädsla för att falla
5
TA BILDER:. .
Och med alla medel ta vara på tillfället att få bilder. Min mamma ger efter för alla fotografering. Hon har alltid hatat henne bild tagen men med tiden börjar ticka iväg, (hon vet att hon är döende), gör hon det mer fritt. Jag vill att mina barnbarn, hennes barnbarnsbarn känner henne även om det bara är i bildens och jag säger det till
6
PÅVERKANSKLAUSUL:. .
Glöm inte kramar och kyssar och säga Jag älskar dig ofta. Du vet aldrig när det blir sista gången du tala om för dem adjö. Du vill undvika beklagar.

Tips och varningar


 • Du kanske måste få barnbarn och vänner kyrka för att hjälpa till.
 • jag har alltid anses min mamma att vara som Ordspråksboken 31 kvinnor. Lägg till att kvinnor mamma upp 10 barn. Om hon kan känna värdelösa som hon är döende kan du föreställa dig hur den normala personen känner.


 • Previous:nothing Next:hur man kan sluta röka

  Relaterade artiklar


 • hur man lättnad för förstoppning lätt
 • hur man kan minska avgifter i Medicare
 • Hur man vet om en åldrande förälder behöver hjälp
 • hur man kan bli av hår löss
 • hur man använder kryckor korrekt
 • hur man undviker graviditetsillamående under graviditeten
 • hur man iaktta kvinnors hjärta vecka
 • hur man handskas med bensvullnad vid graviditet
 • ading1a "u003e Hur sänka kolesterolnivåerna u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e förstå bra vs dåligt kolesterol
 • Hur man naturligtvis behandla influensa symtom hos ditt barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com