hur ta reda på disciplinära historia på din läkare

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-18
När man byter till en ny vårdgivare, kan du ta reda på din nya läkare historia. Eller kanske du är försiktig av en viss läkare och vill ha lite bakgrund. Det finns platser att ta reda på din läkare rekord. Letar efter disciplinära historik på din läkare är lätt om du vet var du ska leta
1.
Först kommer du vill ta reda på så mycket information om din läkare som möjligt. Om du inte har den medicinska licensnummer är detta Informaton lätt tillgängliga genom att besöka din statens webbplats koncessionsnämnden. Som ett exempel, har jag inkluderat nedan en länk till Pennsylvanias State Board of Medicin. Observera att du kan få din läkares legitimation nummer genom att skriva in ett fullständigt namn. Var noga med att välja rätt läkare, dock, som många har matchande namn.
2.
När du har ett fullständigt namn och licensnummer kan du också prova att söka dina State Board webbplats för disciplinära åtgärder eller historik på din läkare.
3.
Om din State Board webbplats inte innehåller någon information om din läkare, det finns andra sätt att söka. Ett sätt är genom federationen av statligt hälsokommittéerna hemsida. Deras hemsida innehåller "information om disciplinära åtgärder redovisas mot läkare genom lagstiftning, regering och myndigheter licensiering. " Även om denna webbplats tar ut en avgift för denna information är det mycket grundligt. En länk är inkluderad nedan.
4.
Ett urval av deras rapport finns på deras hemsida. En potentiell rapporten kan innehålla en lista av styrelsearbetet, disciplin och åtgärder. Det kommer också att ge Datum för beställning, yrkanden och Åtgärd (er). Ett exempel på en åtgärd skulle vara om en läkares legitimation var prövotid på grund av missbruksproblem.
5.
Även om läkarens disciplinära historia verkar bra i sin nuvarande praktiken är det alltid en god idé att kolla upp om du är osäker. Medan en läkares Texas licens kan vara i god status, kan du inte medveten om de har en annan stat tillstånd enligt skyddstillsyn på grund av en disciplinär åtgärd i denna stat. Så gör din forskning på läkares journaler är alltid ett bra alternativ.


Previous:nothing Next:hur man får igenom influensa

Relaterade artiklar


 • hur man hittar sjukvård för ett barn med Downs syndrom
 • hur man undviker bakterier i offentliga
 • fördelar och nackdelar med skönhetsprodukter för män
 • hälsosam mat för barn
 • hur man köper glasögon som passar
 • graviditeten stadier och utveckling
 • hur man kan förebygga urinvägsinfektioner urin urinvägsinfektion är i småbarn
 • hur ska hjärta smart
 • hur läka hjärtat efter en hjärtattack
 • hur man uppfostrar barn med särskilda behov
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com