utbildning ledarhundar för diabetiker

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-15

Du behöver:
dig själv och en nicotene ersättning
. .

Hur Diabetic Servicehundar Arbete

Diabetic ledarhundar är särskilt utbildade för att identifiera och hjälpa diabetiker under hypoglykemiska och hyperglykemiska attacker. När blodsockernivån går ur balans, hundarna upptäcka subtila förändringar i deras handlers "kroppens kemi och doft, som är osynligt för förarens mänskliga följeslagare. Hundarna inte upptäcker särskilda blodsockernivåer, snarare de upptäcker när nivåerna skiftar och varning i tid för den som hanterar att kontrollera blodsocker och göra lämpliga justeringar.

Vilka typer av hundar används

Det finns ingen, som hundras som används som en diabetiker ledarhund. Däremot måste hunden vara väluppfostrade, ivrig att behaga, lätt att träna och uppfylla vissa kriterier som är specifika för att göra diabetiker varningar. Eftersom dessa hundar arbete doft, är en kärlek till sniffning ett måste. En ras som är uppfödd för sniffning är en idealisk kandidat. Dessa hundar bör också kunna avgöra när det är nödvändigt och lämpligt att bryta mot reglerna. Till exempel kan en hund tränas inte att hoppa på sin handler, men kan behöva för att varna sin förare. Hundar med allergier, sjukdomar och, naturligtvis, beteendeproblem är inte bra kandidater.

Hur Diabetic Servicehundar Alert

Medan hundarna är tränade att utföra specifika varningar som gnäll, yipping eller skällande, i sista hand hur hund registreringar beror på förarens behov, ålder, hälsa och livsstil. En hundförare som bor ensam kan behöva en hund som är tränad att skälla, hämta sin kit och trycker på en speciell knapp på telefonen. En hundförare med mänskliga följeslagare kan ha en annan uppsättning behov. Dessutom kan hunden välja sin egen metod för att varna, utifrån situationen. På en offentlig plats hunden får knuff eller försöka leda sin hanterare på en säker plats eller signal genom att slicka föraren.

Hur hundarna är tränade

Det finns flera organisationer som utbildar diabetes alert hund, och de bevakar sina hemligheter väl. Vad som är tydligt är att hunden är tränad med kemiska dofter som efterliknar doften kemi en diabetiker under en attack. Doften utbildning liknande den i narkotika, kadaver eller bomb upptäckt utbildning.

Vissa organisationer tåg fullt hundarna-vilket innebär att de får full lydnad och doft utbildning, som utför vissa uppgifter och varningar innan de skulle stöta på en hanterare. Fullständig utbildning är en lång process. Hjälphundar brukar börja ung, så tidigt som 8 till 12 veckor, och det kan ta upp till två år av daglig träning på ett tillfredsställande sätt träna en ledarhund innan den lämnas ut till en hanterare.

Andra organisationer kan göra lydnad och doft utbildning, då kräver en stor mängd praktisk träning med föraren.

full träning kontra Partiella

Samtidigt som partiell utbildning tillåter hunden att lämnas ut till föraren förr, är det inte mindre dyr eller tidskrävande, och många tycker full träning mer tillförlitlig.

Om att få ett helt eller delvis tränad hund, har föraren att delta i processen. Även en fullt utbildad hund är mer av en mall och måste formas till de behov som föraren. Föraren måste också fortlöpande öka utbildning och hunden måste bilda ett band med sin handler att vara mest effektiva i att känna igen en attack.

få en diabetiker Alert Hund

På grund av hur mycket tid inblandade, utbildning ledarhundar är mycket dyrt. Som ett resultat kan det kosta tusentals dollar för att få en ledarhund. Dessutom har många organisationer vänta länge listor och processer ansökan. Vissa organisationer uppmuntrar också fundraising som ett sätt att betala för sina hundar.

En hundförare kan ha möjlighet att få och utbilda sin egen hund från en oberoende uppfödare, men det kan ta ännu längre tid och kräver mer energi och tid än föraren har råd med.

Previous:nothing Next:hur man kan hjälpa ditt barn att gå ner i vikt

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla buk klåda under graviditeten
 • hur man skapar effektiva och omtänksam utomhusbelysning
 • hur man gör en första hjälpen kit för ett campus
 • hur man köper medicin i Kanada
 • hur man förstår vad som orsakar yrsel när du står upp snabbt
 • hur man ska förstå alkohol allergier
 • bostäder vatten behandlingsmetoder
 • hur man kan bota en tå kramp
 • personlig hälsoundersökningar
 • hur man får din man att gå ner i vikt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com