hur du delar ditt hus med en katt och allergier kontroll

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-27
Katter är intressanta varelser. De tar ut modersinstinkter hos vissa personer, och de orsakar rädsla i andras hjärtan. Om du är i "jag älskar katter" grupp, kan denna artikel vara för dig. Om du älskar gosa med en katt, men du har allergier, här är några tips
1.
Om du är allergiker, avgöra om du är allergisk mot katter. Efter klappa en katt, har du symtom som kliande ögon, hosta, nysningar eller instängdhet?
2.
Om du misstänker att du är allergisk mot katter, få testas för allergier. Detta test är väl värt pengarna eftersom du kanske upptäcker att din allergier utlöses av andra källor samt katter.
3.
Om det beslutas att du har flera allergier, du kommer förmodligen att få ett recept. Ta din medicin som föreslås för att hålla din allergi under kontroll. Du kan också försöka använda en neti pot på regelbundet för att avlägsna allergener partiklar från bihålorna.
4.
Om du fortfarande vill vara en katt ägare, eller kanske du redan har en katt, anser längden på kattens hår. Långhåriga katter kan orsaka mer allergiska problem. Ju kortare hår, desto mer hanterbar ditt tillstånd att.
5.
Om en av dina allergener anses vara katter, låt inte din katt sova i din säng. Försvåra katt från tupplurar på möblerna. Eftersom katter har egna sinnen, är chansen ditt husdjur kommer att utnyttja dig ibland och smyga ett tupplur på din favorit stol eller i soffan. Använd en ludd rulle för att ta bort hår från möblerna.

Erbjuda ett husdjur säng eller stor kudde för ditt husdjur. Tvätta det ofta att ta bort hår.
6.
Borsta din katt konsekvent Flera gånger i veckan, helst utomhus. Cat ilska är faktiskt den utlösande faktorn för allergier, så borsta hjälper till att avlägsna mycket av ilska. Borstning håller utanför mjäll från att landa på dina möbler eller i dina mattor.
7.
Tvätta alltid händerna efter hantering katten.


Previous:nothing Next:hur att rädda världen

Relaterade artiklar


 • vad är en ultraljudsundersökning som används för?
 • huskurer för dålig andedräkt
 • hur skärmen hemoglobin blodgivare med kopparsulfat
 • om avvikande resultat från Pap test
 • Så för att lindra en torr näsa
 • om förebyggande hälsovård för äldre
 • Syftet med goosebumps
 • Hur man känner igen symtomen och behandla vattkoppor
 • Hur du tar hand om saker för ditt åldrande föräldrar som behöver hjälp
 • hur man gör huskurer mot huvudlöss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com