hur du tar bort repor från glasögon säkert

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-10-10
Oavsett hur försiktig du är, linserna på dina glasögon tycks alltid repas. Repor kan mindre eller större. Det spelar ingen egentligen ingen roll hur dina glasögon repas, är summan av kardemumman du vill att repor tas bort-utan att det kostar för mycket. Det finns några lätt att få produkter som kan ta bort majoriteten av repor i några minuter

Du behöver:. .
Armour-Etch
Icke-slipande tandkräm.
Juvelerares rouge.
CD /DVD reparationsåtgärd.
Ammoniak.
Mjuk microfiber dukar.


1.
flesta moderna linser är tillverkade av plast, och de flesta linser är belagda. Applicera Armour-Etch på sidan av din repad plast lins om scratch är endast till antireflexbeläggning som är på linsen. Det är den beläggning och inte linsen själv som är repad i många fall. Applicera Armour-Etch (finns på Michael's och de flesta butiker hobby) med en bomullspinne. Låt torka och gnugga bort med en mikrofiberduk. Använd inte för glaslinser eller komma i beröring en metallram.
2.
bort djupare repor genom att en liten mängd vanligt icke-slipande tandkräm till ditt objektiv. Gnid i en cirkulär rörelse med ren mikrofiberduk och endast använda lätt tryck. Fortsätt i 10 till 15 sekunder och sedan tvätta bort tandkrämen under rinnande vatten. Om repor kvar, upprepa processen. Detta tar bort repor och beläggning kommer även att avlägsna ytliga repor i linsen i sig.
3.
Applicera en liten klick juvelerares rouge (fås från ett smycke butik) på sidan av linsen med repor. Gnid i en cirkulär rörelse med en ren mikrofiberduk. Använd endast måttligt tryck. Gnid i 20 sekunder och tvätta bort under rinnande vatten. Om repor kvar, upprepa processen.
4.
Köpa en CD /DVD reparationssats. I satsen, hittar du en sprayflaska med ett rengöringsmedel. Spray dina linser med den här rengöringsvätska och gnugga linserna med en cirkelrörelse med en mikrofiberduk. Tvätta dina linser under rinnande vatten. Upprepa om repor inte helt bort.
5.
Häll några droppar ammoniak på dina linser och gnid med en mikrofiberduk. Repor försvinner, särskilt grunda repor i beläggningen.

Tips och varningar


 • Oavsett hur du reparerar repor i linser, den beläggning som ursprungligen kom med dina glasögon kommer att tas bort. Oroa dig inte. Detta kommer inte att påverka ditt recept på något sätt.
 • Om repor är för djup för att tas bort av någon av dessa metoder, betyder det att linserna skall återlämnas till din optometrist. De kan behöva ersättas.


 • Previous:nothing Next:hur man håller huvudet löss från att komma tillbaka

  Relaterade artiklar


 • hur man förbereder barn för första läkare besök
 • hur man får djupare sömn
 • långsiktiga effekterna av rökning
 • ading1a "u003e Hur sänka kolesterolnivåerna u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e titta på din kost
 • graviditet och probiotika
 • hur man håller vulva huden frisk
 • hur få bort ditt barn av ett huvud löss angrepp med naturliga giftfria växtbaserade huskurer
 • Hur man vet om en åldrande förälder behöver hjälp
 • hur man kan hjälpa rastlösa ben under graviditeten
 • hur man minska risken för en andra hjärtattack
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com