hur man får till sängs tidigt

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-10-14
Är du ständigt kämpar en strid med dig själv att få mer sömn? . Så här äntligen lära oss att komma i säng tidigt
1.
Är du en av de många amerikaner som inte får tillräckligt med sömn på natten? Tyvärr, trötthet nästa dag är bara en negativ konsekvens av att inte få en god natts sömn. Undersökningar visar att de sover mindre än sex timmar per natt kan öka risken för vissa sjukdomar som hjärtsjukdomar och cancer. Om detta är fallet kan det vara dags att lära mig lite nya sätt att komma i säng tidigt. När allt kan din hälsa är beroende av det. Här är några tips som kan hjälpa.
2.
Gör sova en prioritet

Någonstans på vägen blev livet nog så upptagen att sova föll ner på prioriteringslista. Om så är fallet, är det dags att omvärdera era prioriteringar till förmån för din hälsa och välbefinnande. Påminn dig själv om att om du inte utveckla goda sömnvanor nu du kan betala för det senare i form av allvarliga hälsoproblem. När du verkligen förstår konsekvenserna för hälsan, kommer du att vara mer benägna att göra de nödvändiga ändringarna.
3.
Öka din Viloläge tid stegrande

Det bästa sättet att få till sängs tidigt och utveckla friskare sömnvanor är att öka din sömn tid stegvis. Om du plötsligt beslutar sig för att få sju eller åtta timmar sömn per natt när man bara är van vid att fem eller sex, det finns en god chans att du kommer att uppleva sömnproblem. Försök att gå till sängs femton minuter tidigare för en två veckors period. När din kropp har anpassat sig till detta lägger ytterligare femton minuters intervaller var fjorton dagar tills du sover mellan sju och åtta timmar per natt. Du kommer bli förvånad över hur mycket bättre du mår.
4.
Belöna dig själv för fast vid din nya sömn schema

När du stegvis lägga till femton minuters intervall att din sömn schema, ge dig själv ett etablerat säng tid varje kväll. För att uppmuntra dig att gå till sängs vid den bestämda tiden, belöna dig själv nästa dag. Din belöning kan vara en cappuccino eller trettio minuter tillbringade läsa din favoritbok. Detta kommer att ytterligare förstärka dina ansträngningar att vara disciplinerad om att få i säng i tid.
5.
Gå till sängs vid samma tid varje natt

Människor som don inte få sova tillräckligt brukar ha öppet slut säng gånger. När de väl parkera sig framför sin dator eller tv-apparaten, håller den stimulans dem från att känna sig sömnig tills nästa dag när de måste dra sig ur sängen. Efter känsla trött hela dagen, det brukar man få en andra vind på natten, och upprepa processen igen. Håll dig till samma läggdags varje natt, även på helger. Detta är det mest effektiva sättet att träna kroppen att vila.
6.
Stäng alla distraktioner vid en viss tid

På din etablerad läggdags, eliminera alla distraktioner som kan hålla dig vaken. Stäng av datorn, TV-apparaten, och ta luren. Se till att ditt sovrum är mörkt, bekväm och främjar sömn. Bli inte för vana att läsa eller titta på tv i sängen. Träna ditt sinne att slappna av och sluta tänka på en viss tid.
7.
nedersta raden? Det enklaste sättet att komma till sängs tidigt är att göra det till en prioritet och öka din sömn tid stegvis. Tänk bara hur mycket bättre du kommer att känna.


Previous:nothing Next:hur man handskas med ett bröst abscess och fortsätta att amma eller pumpa

Relaterade artiklar


 • hur man hanterar att förlora ditt första barn
 • hur du håller dina ögon friska bära smink korrekt
 • lokalisering av lymfkörtlar i kroppen
 • hur man hittar en äldre vårdgivare
 • hur man ska förstå alkohol allergier
 • hur man handskas med en huvudskada
 • hur man kan beräkna din målsatsen graviditet hjärta
 • hur man förstår vad som orsakar yrsel när du står upp snabbt
 • hur man handskas med flera missfall
 • graviditet symptom innan en missad tid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com