hur man förstå två platser som kan ge ditt barn diarré

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-11
Även om virus orsakar de flesta fall av diarré hos barn, kan mer allvarliga fall av diarré orsakas av bakterier eller protozoer. Här är två platser där barn kan utsättas för mer allvarliga former av diarrésjukdom

Du behöver:. .
Lista med ändringar i dina föräldrar att du har noterat
.
Frågor för läkaren.
.
Support.
.
Förteckning över läkemedel och hur de ska ta dem.
.
Känner sina allergier.


1.
Om du har ett barn, är chansen att han eller hon har upplevt en episod eller två av diarré. Även virus orsakar diarré hos barn i de flesta fall kan ibland bakterier vara den skyldige. När bakterier orsakar symtomen kan vara mer allvarlig med feber och blodig avföring ibland närvarande. Även i många fall är källan till bakterierna inte känt, det finns flera källor för diarré bakterier som inte är lika känt. En artikel publicerad i den medicinska tidskriften Family Practice Nyheter föreslår att två källor av bakterier som kan orsaka diarré hos barn är petting gårdar och swimmingpooler.
2
Petting zoo. ? En orsak till diarré hos barn

Medan de flesta föräldrar tveka inte att ta sina barn till en liten djurpark att interagera med djuren, enligt denna artikel, har många lilldjurparken, särskilt sådana som hålls i tillfälliga platser, inte god hygien och kan vara en källa till diarré producerande bakterier. Plus, är barn benägna att klappa eller mata djuren och sedan hålla händerna i munnen innan fick tillfälle att tvätta dem. Det är lätt att se hur denna praxis kan vara en viktig orsak till diarré hos barn
3
Pooler:. . ? Kan de orsaka diarré hos barn

simning bassänger kan en annan källa av diarré hos barn. Även om det är allmänt trott att kloret i poolen dödar de flesta bakterier och andra diarré orsakar skadedjur, är detta inte alltid fallet. En källa till diarrésjukdom som kallas Cryptosporidium är en protozo som är resistenta mot klor. Det har förekommit rapporter om utbrott av Cryptosporidium-infektion bland barn till följd av bad i infekterade pooler. Barn svälja ofta små mängder pool av vatten som kan innehålla denna protozo eller andra bakterier som är resistenta mot klor och kan gå på att utveckla ett allvarligt fall av diarré.
4.
Hur undvika risken för diarré och samtidigt tillåta ditt barn att ha roligt?

Förebyggande diarré hos barn vid besök i en djurpark kan vara så enkelt som att se till att ditt barn tvättar händerna noga efter klappar djuren och instruera honom att inte lägga händerna i munnen eller på marken där avföring kan förekomma. Låt inte ditt barn att äta eller dricka när på en liten djurpark. Barn yngre än fem år gamla bör undvika att röra vid djur eftersom deras immunförsvar inte är lika utvecklade och de kunde drabbas av allvarligare symtom.
5.
Hur minska risken för diarré hos barn vid simbassänger?

För att minska risken för att simma i en pool kan orsaka diarré hos dina barn, övervaka ditt barn nära och låt inte ditt barn att simma om han har diarré. Se till att poolen är ren och välskött och att föräldrarna inte byta blöjor nära vattnet. Med dina barn för frekventa toaletten kan bidra till att förhindra pool kontaminering med bakterier, som kan orsaka diarré hos barn. Ännu bättre, få en liten bakgård pool för de yngre barnen att undvika att utsätta dem för potentiella bakterier och parasiter på offentliga anläggningar.
6.
Det är bra för barnen att ha roligt, men inte på bekostnad av deras hälsa. Genom att ta några försiktighetsåtgärder, kan du minska risken för diarré hos dina barn och hålla dem friska och glada i sommar.


Previous:nothing Next:vad är brosk?

Relaterade artiklar


 • vilken del av hjärnan påverkar alkohol?
 • hur man hittar sjukvård för ett barn med Downs syndrom
 • hur man handskas med en förlust
 • hur man tar hand om dig själv medan sjuka
 • hur man kan beräkna när jag kan ta ett graviditetstest
 • hur man kan minska avgifter i Medicare
 • hand om åldrande föräldrar
 • hur hålla längre i sängen och gå ner i vikt samtidigt
 • farorna med att dricka alkohol under graviditeten
 • graviditet Food Guide
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com