hur man handskas med ett bröst abscess och fortsätta att amma eller pumpa

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-10-13
Lär dig vad tecknen är av ett bröst abscess. Om du måste genomgå en operation vad du kan förvänta. Hur du tar hand om dig själv och dina bröst efter operation
1.
Tillkännagivande om du har en temperatur med influensaliknande symtom som kunde omfatta svettningar och frossa, rodnad på bröstet med eventuell svullnad eller förhårdnad i bröstet. Under denna tid är det säkert för ditt barn att fortsätta att amma eller för dig att pumpa men troligast mycket smärtsam.
2.
Gå till doktorn, kan du behöva en ultraljudsundersökning av bröstet för att identifiera massa i bröstet. Om de tror det är en böld och inte bara mastit de kommer att sätta dig på antibiotika och be dig ta varma duschar och gnugga regionen för att hjälpa område. Efter en eller två veckor om massan finns kvar och har inte minskat, men symtomen har försvunnit de kunde kirurgiskt placeras i ett avlopp kallas Penrose att bli av med de bakterier som orsakar infektionen. Den Penrose blir en mjuk ibland platt röret som drar vätska till exteriören. Det kan bäst beskrivas som ett finger i en latex handske. Hårdheten i bröstet beror på vävnaden som omger infektionen till hjälp från att spridas.
3.
Under operation skar bröstet när det gäller den abscess ungefär 1 tum och sätta i ett rör kallas Penrose. Röret storlek beror på hur stor infektionen Det kan vara så stor som din bredd på fingret eller små som bredden på en penna. De sätter i en maska för att hålla den på plats. Efter operationen kan du använda en feminin maxi pad i din behå att samla dränering vätska. Under denna tid kan du fortfarande pump eller amma, mjölken fortfarande bra eftersom mjölkgångarna kommer från många delar av bröstet inte bara smittade området. Ditt barn kommer inte att bli sjuka eftersom orsaken bölden börjar beror på amning och barnets mun så de är inte mottagliga för att bli sjuk.
4.
Penrose (drain) kommer att falla ur på egen hand i ungefär två veckor men du kanske blir tvungen att klippa en Stich. Snittet på ditt bröst kommer att fortsätta att dränera, men kommer att minska när det läker inifrån och ut. Om influensaliknande symtom återkommer eller om du har en temp gå tillbaka till läkaren ASAP !!!!

tips och varningar


 • http://www. fortunemed . com/L2-html/GSD/products_GSD_penrose% 20drain% 20tube. htm # P1


 • Previous:nothing Next:hur man ger ett bad alkohol svamp

  Relaterade artiklar


 • Hur sluta röka med e-cigaretter
 • Hur man vet om en åldrande förälder behöver hjälp
 • hur man säkert njuta av solen
 • hur man skall närma familjerådgivning med ett öppet sinne
 • om avvikande resultat från Pap test
 • Kegel övningar för blåsan
 • hur man förbereder för födelsen av ett barn med Downs syndrom
 • hur du redo din medicin skåp för våren och sommaren
 • hur att hålla sig frisk och åldras med värdighet
 • naturliga opiater detox
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com