hur man känner igen tecken på tonåriga missbruk

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-27
Som föräldrar är vi mer än ansvar för våra barn i mer än ett sätt. Det räcker inte att bara mat, kläder och husrum vår dyrbara sådana. Det räcker inte att förbereda dem för college eller deras bröllop. Det finns så mycket mer och det här avsnittet beskrivs några av en högre kallelse. Årligen tiotals ungdomar hamnar på sjukhuset, svåra olyckor och dödsfall allt på att ett ämne som kallas missbruk

Du behöver:.
Mod att tala med dem
. Medkänsla.
Sök hjälp om det behövs.
Rapportera missbruk till polisen.


1.
Blanda grupptryck och naivitet och du har förutsättningar att bli dåliga beslut på den del av ungdomar. Att vara en del av en grupp är mycket viktigt för dem och de kommer att göra allt som krävs för vistelse i "i mängden". Gymnasiebetyg och familj kan sakta bli en avlägsen andra eller tredje i tingens ordning. De är lätt övertalas att inte tala om sårbara. Det är därför erkänna tecken på missbruk är så viktigt.
2.
Attitydförändring

Om din son eller dotter är oftast förutsägbar och helt plötsligt deras attityd skift, då detta kan vara en röd flagga. Se upp för förändringar i tro eller ideologi. Om du vet att du har lärt dem en idé och den tanken har eller håller på att förändras, antecknar.
3.
Beteendeförändring

Om deras totala beteende förändringar, antecknar. Det kan vara mer än hormonella brister. Prata med dem och erbjuda dem ditt stöd. Uttryck dina villkorslös kärlek och att du alltid finns där för dem. Några märkbara förändringar som kan vara i deras äta, sova eller allmän verksamhet. När de blir mindre förutsägbar, antecknar.
4.
Plötsliga humörsvängningar

Om ett barn går från att vara lycklig till ledsen, är något verkligen fel. Sätt dina armar runt dem och än en gång erbjuda din hjälp. Tonåringar öppnar inte upp lika lätt som de gjorde när de var mindre. De är mer benägna att lita på vänner snarare än föräldrar. Om du märker röda ögon eller Kleenex hands, kanske du vill följa. Vår största tillgång är alltid hålla ett öga på våra barn och deras välbefinnande.
5.
Förändring Kläder

Ändring av kläder är en stor röd flagga. Du behöver inte gå till sin garderob och ta ut allt, men du bör vara medveten om. Beroende på din föräldraskap, hantera frågan och ta inte för givet de går igenom en fas. Kläder har alltid kunnat tala volymer till massorna. Kom ihåg hippies? I detta fall kläderna gör mannen.
6.
Behov av pengar

Om din tonåring har ett jobb och du har ingen aning vad de gör med sina pengar, kan du föreslå vissa färdigheter pengar förvaltning. Om inte och pengar blir ett problem, ta detta som en riktig röd flagga. Det finns tonåring pojkar att lirka tonåring flickor till att köpa dem artiklar eller "visa dem kärlek". Detta kan missförstås som kärlek. För vissa tonåringar, kan detta vara beroendeframkallande och kan trappas upp dåliga situationer som att stjäla pengar.
7.
Asocialt

när en tonåring försöker att vilja att vara ensam, mer kan vara på gång än med blotta ögat. Om det inte är en reträtt eller en kommande halva tiden, ägna stor uppmärksamhet åt detaljer. Har de käften dagligen? Är de i badrummet längre än vanligt? Är Band Aids saknas? Är alkoholen halvfullt? Är de på telefonen för lång tid? Var uppmärksam.
8
Watch för misshandel

Några tecken på missbruk kan vara.

* Röda ögon
* Marks på benen
* Blåmärken
* Extreme fidgeting
* haltar
* Ofta används Bandage
* missa skolan
* Blod på kläder eller sängkläder
* Långärmade kläder på varma dagar
* En ovanlig fysiska utseende

tips och varningar


 • Sök hjälp om det behövs
 • Forskning på webben efter tonåring missbruk
 • Lär känna din tonåring: s vänner och deras familjer
 • Vite dina tonåringar vänner på middag
 • Du är inte ensam
 • Du kommer överleva


 • Previous:nothing Next:hur du delar ditt hus med en katt och allergier kontroll

  Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa överdriven svettning naturligt
 • hur man gör fred med olyckliga människor
 • hur man kan förhindra missfall
 • hur man hittar sjukvård för ett barn med Downs syndrom
 • hur man detox den manliga kroppen naturligt
 • hur du kontrollerar din puls
 • När sker tidiga tecken på graviditet?
 • hur man bromsa en Snabb hjärtrytm (takykardi)
 • hur du skyddar dig från MRSA
 • hur att donera ett ägg
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com