hur man kan förebygga pollenallergi hos spädbarn

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-10-29
Allergier är ett vanligt problem på grund av miljögifter och modern livsstil. Allergier kan också utvecklas som helst i våra liv, eftersom våra kroppar ständigt förändras och anpassa sig till vad vi är utsatta för. När barn drabbas av allergier, kan det vara mycket påfrestande för barnet och föräldrarna. När ett barn kämpar för att andas hela tiden, hans eller hennes livskvalitet är kraftigt minskat. Men det finns saker som kan göras för att hjälpa till att förebygga pollenallergi hos spädbarn. Dessa åtgärder är särskilt viktigt om pollenallergi kör i familjen.

Du behöver:
Infant probiotiska komplettera
. Luftrenare.

amma


1.
Amma ditt barn. Amning för det första året och därefter kan göra underverk för alla barn. Bröstmjölk är laddade med vitaminer, proteiner och enzymer. Förutom att vara den perfekta maten för spädbarn är bröstmjölk också ett immunförsvar booster. En liten droppe bröstmjölk innehåller miljontals levande vita blodkroppar och antikroppar. Floran (hälsosamma bakterier) som finns i bröstmjölk också hjälper immunsystemet och matsmältningssystemet att förbli friska. Amning har visat sig dramatiskt minska förekomsten av allergier. (Se Resurser nedan för mer information. )
2.
Rök inte eller tillåta andra människor att röka runt ditt barn. Passiv rökning angriper lungorna av spädbarn och små barn, vilket gör dem mer mottagliga för miljön irriterande. Att låta ditt barn att andas frisk luft bidrar till att säkerställa sunda lungorna.
3.
Bebisen när rätten fast föda först. Diet är en nyckelfaktor när det gäller att förebygga pollenallergi hos spädbarn. När du startar ditt barn på fast föda, se till att långsamt införa dessa livsmedel. Till exempel starta ditt barn på grönsaker först i stället för frukt och mata ditt barn samma typ av grönsaker för en vecka. De viktigaste näringsämnena i grönsaker kan bidra till att förhindra pollenallergi hos spädbarn. Få dina barn hooked på grönsaker tidigt.
4.
Ge ditt barn ett spädbarn probiotiska kosttillskott. Efter ditt barn har införts för att fast föda, ge honom eller henne en probiotisk tillägg. Den goda bakterier kan hjälpa ditt barn hålla sig frisk. Ett annat alternativ är att fortsätta amma väl förbi 6-månaders märke eftersom bröstmjölken innehåller redan probiotika.
5.
Köp en luftrenare. Använda en luftrenare kan hjälpa ditt barn andas lättare och förhindra pollen och andra allergier från utvecklingsländer. Kom ihåg att byta filter ofta för att hålla luften ren, annars kommer filtret inte jobbet det är avsett att göra

tips och varningar


 • Om. du är en ny mamma och du är osäker på amning, se en laktation konsult för hjälp om hur du får en bra spärr. Mödrar som är fast beslutna att amma har mest framgång. De första två veckorna är de mest utmanande på grund av ömhet, men den ursprungliga ömhet försvinner, så se till att hålla fast vid det. Ditt barn kommer att tacka dig senare. Utbilda dig själv så mycket du kan om amning. När det blir dags att köpa probiotika, se till att välja ett varumärke som är gjord för spädbarn. Välj en formel som innehåller minst tre olika delarna av goda bakterier. Förvara dessa tillägg i kylskåp för att behålla färskhet. För bästa resultat, utfodra ditt barn bara ekologisk barnmat.


 • Previous:nothing Next:Hur du tar blodtryck (praktisk hälsa)

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förhindra spridning av MRSA
 • hur du förbereder din kropp att bli gravid
 • hur man kan förstå om du ska få en kikhosta vaccination hosta booster
 • hur man skyddar mot antibiotikaresistens
 • hur till god vård din syn
 • hur man kan förstå riskerna med att använda tranbär produkter för att behandla urinvägsinfektioner
 • hur man gör en te för att lindra mensvärk
 • hur att rädda världen
 • Hur berätta om det är klimakteriet
 • information om grupphem för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com