hur man kan förhindra missfall

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-10-17
Ett missfall är en förödande händelse, en som bör förhindras till varje pris. Även om det inte bergsäkert sätt att garantera en perfekt graviditet, det finns åtgärder som bör vidtas för att bäst förhindra missfall. För att ha störst chans att undvika missfall, bör du och barnet vara i ett tillstånd av optimal hälsa
1.
Det viktigaste steget är att se en förlossningsläkare regelbundet. Du bör besöka Förlossningsläkaren omedelbart efter att du har ett positivt graviditetstest. Läkaren kommer att kunna noga övervaka din graviditet personligen, och kommer att vara mycket mer fördelaktigt än online rådgivning.
2.
Få dina vitaminer och mineraler! Det viktigaste mineraler du bör vidta för att undvika missfall är kalcium, järn och folsyra. Folsyra är särskilt viktigt i början av graviditeten. Den rekommenderade mängden är 400 mikrogram, men du kan inte få nog.
3.
Äta hälsosamt. Begränsa din fettintag, och se till att inkludera mycket frukt och grönsaker. Gröna bladgrönsaker som spenat och broccoli är särskilt viktiga. Helst bör du äta grönsaker med varenda måltid.
4.
Undvik tobak. Om du röker, sluta. Gör ditt bästa för att undvika att människor som röker. Bli inte orolig om vad andra tycker, gör vad som är bäst för dig själv och ditt barn. Om du vill förhindra missfall, är detta ett viktigt.
5.
Eliminera socker och koffeinhaltiga drycker och dricka vatten. Det betyder att ingen läsk, alkohol och kaffe. Du bör även vara försiktig med att dricka för mycket juice. En tillfällig kopp te är bötesbeloppet (grönt te är bäst), men du bör främst hålla sig till dricksvatten, och mycket av det.
6.
Motion och få utomhus. Prata med din läkare om en ordentlig träningsprogram. Going för ännu en 30 minuters promenad om dagen kan vara till stor hjälp, och om möjligt komma ut och få lite frisk luft och sol.
7.
ha en positiv inställning. Kanske det svåraste steget, men det kan vara mycket viktigt. Undvik negativt tänkande och vara lycklig. Njut av varje stund varje dag. Var proaktiv i att undvika stress. Gör vad än fungerar-bön, meditation, yoga -. . För dig
8
få tillräckligt med sömn. Du bör sträva efter 8 timmars sömn per natt, och även om man mitt på dagen tupplurar. Om du känner dig trött, går till sängs. Inte överanstränga sig själv.

Tips och varningar


 • dagbok. Från allra första början av graviditeten, skriva ner allt du gör, tar och känna. Det kan vara fördelaktigt att visa detta för din läkare, vars råd du bör följa vid alla tillfällen.
 • Om du är i alternativ medicin eller huskurer, kan du läsa om vissa örter som kan hjälpa dig att förebygga missfall. Du bör göra omfattande forskning innan du tar något örter, eftersom vissa kan vara farligt. Tala med din läkare innan du påbörjar några tillskott.


 • Previous:nothing Next:hur våren rengöra ett medicinskåp

  Relaterade artiklar


 • hur man fixar en lös skruv i glasögon
 • om PMS-symptom
 • hur man undviker illamående under graviditeten
 • hur man kan förhindra spridning av MRSA
 • hand om åldrande föräldrar
 • hur man beräknar glukos i blodet
 • hur till god vård din syn
 • hur man undviker bakterier i offentliga
 • hur man inte vänta på en läkare möte
 • hur man kan sluta röka gräs
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com