hur man kan manipulera åldrandet, 3 vetenskapliga saker du måste göra nu

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-10-20
3 saker du måste göra nu för att manipulera åldrandet ger dig nya vetenskapliga rön för ett hälsosamt åldrande. Enkla men kraftfulla sätt att ta kontroll över hur väl du ålder och lägga till i din wellness

Du behöver:.
Ett öppet sinne och ett leende
. .


1.
1. PLAY. Kommer du ihåg när fitness kallades kul? Att bli aktiv utan att tvinga dig att följa är den nyaste formen av hälsofrämjande motion. Ny forskning visar att ha roligt samtidigt som du rör din kropp är mer fördelaktigt över alla. Gör vad du gillar och gör den till en del av ditt dagliga liv.

överväga att ta steget-en vatten work-out gör bra övning för stillasittande typer med ut att placera en börda på knäna. Var försiktig med "Weekend OS", kan det göra ont mer än att hjälpa våra åldrande kroppar. Det är mycket bättre att olägenheter dig själv genom att gömma fjärrkontrollen, eller ta trapporna då att plötsligt börja lyfta vikter.

Dansa en jigg, sjunger på toppen av dina lungor eller prova aerobic målning, helt enkelt göra det kul. Njuta av vad du gör kan vara värd mer än att bara motiverar dig att göra det igen, som hjälper dig att:
2.
2. ÄNDRA ditt sinne-Aktivera den grå massan och bli positivt. Glada människor minskar sin risk för tidig död och hälsorisker med 50 procent under crabby byxor, enligt Mayo Clinic.

Grumpy Old Men och Witchy gamla damer är legendariska, så bryta mögel och köpa ett husdjur. FiFi lyfta din sprit och kan hålla dig aktiv.

Om du har känslan blå, kolla med din läkare. Depression kan påverka kroppens förmåga att återhämta sig från skada eller sjukdom.

Engagera din hjärna genom att lösa pussel, eller ta en kurs i något nytt. Sluta aldrig att utforska din värld.
3.
3. ADD high-test-Nu är det dags att lägga rätt bränsle till att höga miltal motor för din. Men inte för mycket. Låg kaloriintaget är kopplat till längre liv i försöksdjur. Att göra kalorier du välja viktigare än någonsin. Det är vettigt att ta reda på din personliga näringsbehov. Tänk dig en DNA-analys för att hitta den biologiska svaga länkar så att du kan hjälpa till att övervinna dem. Då kan du få skräddarsydda näringsämnen för att reparera skadan.

Ja, vi har nu tekniken för att anpassa näringstillskott utifrån din specifika genetiska profil. Denna nya teknik är utformad för att hjälpa människor att leva längre, lyckligare och friskare liv genom att ge dem en optimal blandning av näringstillskott för maximal prestanda och välbefinnande.

DNA nivå reparation i kombination med diet, motion och attityd kan hjälpa dig att se och känna yngre längre. Mina damer och herrar, starta motorerna. Om du vill ha mer information om reparation av ditt DNA kommer besöka mig på wellnessequation. com ses där.


Previous:nothing Next:hur man kan bli av med huvudlöss med en fön

Relaterade artiklar


 • hälsofördelar för makar till veteraner
 • fakta om att inte röka för barn
 • hur man ska behandla rektal förstoppning
 • dig att hålla dig från att bli sjuka
 • hur du håller dina ögon friska bära smink korrekt
 • beräknade kostnaden för att ha en baby
 • hur man identifierar rosa öga
 • hur man kan bli av nikotin fläckar
 • hur man får individuella sjukförsäkring planer
 • hur man kan bli av en torr hosta naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com