Hur man överlever en zombie apokalyps

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-22
Zombies kan attackera när som helst, så att veta hur man överlever om de gör är viktigt. Den här artikeln beskriver hur du överleva om situationen någonsin uppkommer

Du behöver:. .
Ammunition
Skjutvapen.
Samuraj svärd.
Bunker.
Nödraketer.
Vattenfilter.
Generator.
Beskär Seeds.
Hammer.
Trä plankor.
Färskvatten.
Kikare.


1.
Det första du bör göra när Zombies börjar stiga från marken är att få i ditt hem eller en byggnad i närheten och spärra alla entréer. Om de är särskilt svaga dem ombordstigning dem är en bra säkerhetsåtgärd.
2.
Efter det ska du välja några personer som du kan lita på att resa med dig. Kom ihåg att du oftast hittar några fler människor på vägen, men med några andra människor med dig från början gör resandet och kämpar mycket enklare. Försök att avstå från att plocka någon som kommer att sakta ner eller försöker att motsäga din plan med dåliga idéer.
3.
Efter att ha säkrat omkretsen, ska du packa allt som kan vara till nytta på vägen. Samt vapen och hållbara livsmedel, kom ihåg att plocka upp antibiotika, sårförband och liknande. Också matchar, ficklampor, batterier och om du kan hitta dem jod paket bör tas med.
4.
Om du måste bekämpa varje zombies under den första utbrottet, då sändas ut så fort och tyst som möjligt bör vara den första ordningen för dagen. Det sista du behöver är att trassla in oss i striderna innan du är beredd.
5.
När du väljer vapen, plundrar en närliggande vapenaffär är lämpligt, dock bör du vänta tills efter den inledande tumultet i attacken har lugnat ner sig. Förutom packning så mycket ammo du kan, se till att ta ett närstridsvapen också.
6.
Snarare än att leta efter en macho sortiment av enorma kulsprutor och tunga vapen, plocka vad du är bekväm med, liksom en hel del kulor är i allmänhet ett bättre alternativ. En kraftfull pistol, hagelgevär och gevär brukar allt som du kommer att hamna med.
7.
Närstridsvapen kommer generellt att en sista utväg, och vissa är mer användbara än andra. Till exempel en kofot är användbart för att öppna låsta dörrar och nyfikna styrelser avstånd från byggnader. Å andra sidan en Katana svärd är generellt som det bästa vapnet för utleverans av zombies, men en bra kan vara lite svårt att få.
8.
Om du är hålad upp i ett urbant läge, sedan hitta resurser kommer att bli lättare, även om det säkert kommer att vara mycket mer zombies runt sedan i en lantlig miljö.
9.
Om du så småningom hålad upp i ett urbant läge, kommer att finna resurser vara lättare, även om det säkert kommer att vara mycket mer zombies runt sedan i en lantlig miljö. När du har vad du behöver för att leva ett tag, då generellt en lantlig miljö är bättre, eftersom det också finns mycket mer utrymme för odling av grödor och föder upp djur för mer långsiktiga överlevnad.
10.

När du har gjort förberedelser är det dags att ge sig ut och hitta en mer permanent bas för verksamheten. Många människor kan frestas att prova sina lokala köpcentret eller militärbasen, men de blir snabbt trångt och överskridande. ett bättre alternativ skulle vara ett snabbköp, fängelse eller oljeplattformar.
11.
När du har valt ditt nya hem, bör du vara säker på att se till att alla utgångar är ordentligt blockerade eller låsta och att alla där uppe platser går att nå med stege endast .

Om du väljer ett fängelse, då detta kommer till stor del en fråga om att låsa alla dörrar, vilket naturligtvis är ganska mycket okrossbara. Stormarknader bör säkras genom att sänka luckorna över utgångar och stapling tyngre föremål i bakom dem. Offshore platser är relativt säkra som de är, eftersom de inte kan skalas från havet och zombies kan inte använda båtar.
12.
När det oundvikliga attack kommer från ett stort antal av zombies, så ska du alltid försöka att plocka bort så många av dem som du kan innan de når din plats. Säkra platser borde räcka för att hålla dem på obestämd tid, men vetskapen om att de finns alltid i närheten kunde köra dig galen, särskilt om du är ensam. En bättre metod är att försöka döda alla zombies inom några miles från din plats.
Tretton.
I extremfallet lång sikt Zombies är en ändlig hot, eftersom det finns endast ett begränsat antal av dem än kan göras, och de kan inte reproducera sig själva. Efter en stund några av dem kommer säkert vandra ut i havet, frysa fast eller falla från hög höjd och faller i bitar. Outlasting dem är mycket enklare än att försöka döda dem alla.

Tips och varningar


 • bästa film forskarna aldrig hittat ett sätt att bota zombie tillstånd, så koncentrera sig på överlevande istället.
 • flesta zombies är verkligen uppenbart inte levande, så slösa kulor att skjuta dem i kroppen är inte nödvändigt.
 • Om du behöver en respit under en strid, då vara högt upp är det bästa sättet att hålla sig säker, som zombies kan inte använda stegar eller klättra.
 • Varje lem biten av en zombie bör tas bort omedelbart för att förhindra infektion.
 • Zombies behöver inte andas, så alltid vara medvetna de kan visas när som helst i vatten.
 • Se upp för andra överlevande samt levande döda, eftersom de kan orsaka döda dig för att få vad de behöver.


 • Previous:nothing Next:hur man kan spendera kvalitetstid med barnen när de är sjuka

  Relaterade artiklar


 • hur man undervisar om effekterna av alkohol på hjärnan
 • hur man använder Epsom salt på flera sätt
 • hur att förstå om ivermektin är säkert
 • hur man identifierar rosa öga
 • hur man kan bli av en nagelbitande sjukdom
 • Vad betyder kroppsfettsprocent?
 • hur man kan förstå om det är säkert för barnen att lyfta vikter
 • hur man kan vara den enda som inte dricker eller röker
 • Hur man sover mindre på college och fortfarande vara utvilad
 • fetalt alkoholsyndrom effekter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com