behandla klimakteriet naturligt

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-11-08

Inledning

Klimakteriet påverkar så småningom varje kvinna under sin livstid när hon börjar ålder. Symptom på klimakteriet kan vara svårt att hantera, men med några fysiska åtgärder, bör du kunna få några befrielse från smärta och irritation i samband med denna fas av ditt liv.

Copingstrategier

Många symtom på klimakteriet kan lösas genom att ändra några dagliga rutiner. Att undvika mat som är kryddig eller drycker full av koffein eller alkohol kan dramatiskt hjälpa symptom på klimakteriet. Bära ljus lager av kläder under dagen kan också hjälpa dig att hantera klimakteriet. Du kan lägga flera lager om du får kalla och ta bort lager om du upplever värmevallningar.

Soy

I boken "The Wisdom i klimakteriet," författare och läkare Christiane Northrup förklarar att om kvinnor äter minst 60 g sojaprotein varje dag, kan de upplever en märkbar nedgång i antalet värmevallningar under dagen.

Svart Cohosh

Enligt WebMD har vissa studier visat att örten silverax avsevärt kan minska mängden värmevallningar och kan även vara jämförbar med over-the-counter östrogen tillskott. Det finns dock viss debatt om huruvida örter verkligen fungerar, eller om det är mer av en placebo effekt. Studierna visade också att silverax hade en viss mängd av en effekt på att lindra överdriven svettning

Motion

Miriam Nelson, Ph. D, sägs att motion -. Synnerhet styrketräning-kan vara ett viktigt sätt att bekämpa symptom på klimakteriet. I själva verket är motion ett av de få naturliga sätten att undvika hormonersättningsterapi att flertalet läkare stöder. Motion lindrar värmevallningar och skapar sunda vanor att hålla kroppen stark och passar för resten av ditt liv.

E-vitamin

Även E-vitamin har bara haft en liten inverkan på graden av värmevallningar, med vitamin E-vitamin kan fortfarande ge viss mängd av lättnad.

Previous:nothing Next:hur du köper billig glasögon från zenni optiska

Relaterade artiklar


 • hur man undviker illamående under graviditeten
 • hur lätt högar smärta under graviditeten
 • hur man ska behandla missbruk
 • hur man ska behandla symtom mage virus
 • hur man får mer sömn
 • hur man kan förstå de positiva hälsoeffekterna av ketchup
 • biverkningar av Yasmin p-piller
 • hur guide för vuxna hälso-och sjukvård visningar
 • barn blodsocker räkna
 • hur man berättar hur långt du är i din graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com