hur man kan förbättra sin lungkapacitet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-15
Vi andas in och ut oftast gånger utan en medvetenhet eftersom det är en ofrivillig händelse. Detta är särskilt Därför vill jag fästa er uppmärksamhet på hur lungkapacitet kan förbättras med dessa tips
1.
Efter att ha varit på sjukhuset, är många patienter berättat att andas djupt och handväska läppar på utandningen för att stärka lungkapacitet och öka blodcirkulationen. Om vi inte medvetet veta att djupt andas, många människor tar kort andetag in och ut en hel del av sina liv.
2.
Motion tvingar djupa andningsteknik för hela verksamheten. Värmer upp, innan kraftig motion småningom blir lungorna redo för det arbete de kommer att uppleva snart.
3.
Bra ren luft är avgörande för gott flöde av syre till våra lungor. Om vi inomhus större delen av dagen får vi en rättvis luft att andas för 7 eller 8 timmar är vi inne på det jobbet. Partiklar utanför ibland skapar ungefär samma skick luft för oss att andas när vi är ute i vår miljö.
4.
Om vi inte träna andning, lungan kapaciteten hos dessa organ, fungera vid en lägre nivå än de kan utföra. När du läser detta, helt enkelt ta ett djupt andetag medan du räknar upp till 8 sekunder. Handväska dina läppar som om du ska vissla när du andas ut för 9 sekunder. Om du kan hantera en djupare andas in och sedan en djupare andas ut också, detta tvingar lungorna för att få en bättre förmåga över tid av denna praxis. Om du känner dig svimfärdig, gör detta andningsteknik när du sitter upprätt i en stol.
5.
hållning har tagit en vändning till det värsta för många människor. Under natten är madrassen lika mycket till den goda måttrikta, är så lungorna gör inte den bästa för hälsan medan vi sover. När vi är vakna, är tillräcklig hållning äventyras göra lungorna har sämre kapacitet än om hållning har förbättrats. Nu samvetsgrant sätta dina axlar rygg, höfter tillbaka i stolen, bröstet ut och göra samma andningsteknik jag beskrivit ovan. Känner du dig något anmärkningsvärt annorlunda? Du ska kunna andas mer sekunder än du gjorde tidigare.
6.
Bara genom att märka bättre luftkvalitet, tar djupa andetag ofta, att ha en stödjande säng, med korrekt hållning i sittande och stående vi kan förbättra den lungkapacitet. Dessa saker kommer att förbättra hälsa, kapacitet lunga, öka cirkulationen och ett runt wellness på kort tid. Du kommer inte bara ha bättre omedelbara resultat, kommer du att få en bättre kvalitet och längre livslängd. Öva dessa tips många gånger om dagen kommer att göra stor skillnad.
7.
Walking in en trädbevuxen miljö är ett bra ställe att djupt andas. Längs stranden eller där det finns en stor mängd vatten, som en sjö eller flod eller hav skapar en optimal plats för att förbättra lungkapaciteten på daglig basis.


Previous:nothing Next:hur man känslomässigt förbereda sig för moderskapet

Relaterade artiklar


 • hur man ansöker om gratis sjukförsäkring för barn (i Pennsylvania)
 • att förbättra dålig hållning
 • hur man kan förutspå hjärtsjukdomar genom håravfall
 • Hur berätta om tänder utveckling i ett barn försenas
 • befrielse från öronvax uppbyggd
 • hur man kan eliminera löss på små barn
 • Hur man känner igen symtomen hjärtinfarkt hos kvinnor
 • hur man ger en fotmassage under graviditeten
 • Hur kan jag berätta min partner jag är gravid?
 • när är det lättast att bli gravid?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com