hur man kan sänka blodtrycket för att hjälpa en blåsljud

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-11-01
Blodtryck och blåsljud direkt kopplade till varandra. Om en person med ett blåsljud också har högt blodtryck, hittar de oftast en ökning av oregelbundna. Kontrollera blodtryck ofta kan hjälpa till att kontrollera och lindra symtomen av en blåsljud

Du behöver:. . .
Blodtrycksmanschett för at-home övervakning (tillval)


1

Tala med din läkare om mediciner som kanske kan förbättra ditt tillstånd. Ibland medicinering kanske inte ett lämpligt val om din sorl är ofarlig och egentligen inte en bry sig, men om din blåsljud är svår och leder ofta takykardi eller förmaksfladder, då din läkare kan rekommendera användning av receptbelagda läkemedel. Betablockerare, blodtrycksmedicin och diuretika är alla läkemedel som kan sänka ditt blodtryck. Detta resulterar i hjärtat arbetar i en långsammare och enklare tempo och ofta kommer du att märka en nedgång i ett sorl tillsammans med en minskning under svårare förhållanden som kan orsakas eller förvärras av ett sorl.
2.
Följ
ett hjärta hälsosam kost för att hålla ditt hjärta i bästa form och se till att den fungerar på topp effektivitet genom att ha lågt blodtryck. Att äta en välbalanserad kost med frukt och grönsaker med fisk i stället för stora mängder rött kött eller kött fet är mycket viktigt. Fetter och oljor bör hållas till ett minimum och eliminera koffein helt. Detta omfattar inte bara kaffe utan te, läsk och även choklad. Bo hydrerad också. Snabbmat, fet mat och för mycket godis kan höja ditt blodtryck och förvärra din blåsljud. Följ en kost som är låg natriumhalt. Ett högt natrium intag kan leda till vätskeretention och höja blodtrycket. Också inte över äta. Detta kan höja blodtrycket och kan förvärra ett sorl.
3.
Rådgör med din läkare när man tänker på att starta ett hjärta hälsosam motion rutin. All alltför ansträngande aktiviteter kan vara dåligt för någon hjärtsjukdom, så du vill veta vad dina gränser är och hur du kan gå att få i bättre form. På lång sikt, kan utöva sänka blodtrycket, kan det sätta hjärtat i mycket bättre form och totalt sett kan minska symtomen av en blåsljud. Om du följer en lämplig rutin och har en målpulsvärdet, genom att öka din puls, din kurs faktiskt gå tillbaka till en långsammare takt än vad du började med.
4.
Titta vad livsstil val du gör. Dricka, röka och ett runt ohälsosam livsstil kan drastiskt öka blodtrycket. Varje topp i tryck kan resultera i en eller flera överhoppade eller ytterligare slag av ditt hjärta. Stray från ohälsosamma måltid val som pizzerior och snabbmat. Om du är någon som gillar att äta ute ofta, göra hälsosamma val. Stanna så utvilad som möjligt och minska stress när det är möjligt.

Tips och varningar


 • Kontrollera med din läkare innan efter någon form av diet, motion rutin eller göra några typ av livsstilsförändringar.


 • Previous:nothing Next:hur man kontrollerar blodtryck under graviditeten

  Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av nikotin fläckar
 • utbildning ledarhundar för diabetiker
 • hur man kan sluta röka gräs
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e uppfylla givarnas krav
 • tidiga varningstecken på en svår graviditet
 • hur du får ditt barn ur soffan och aktiva
 • aloe vera hälsofördelar
 • hur man kan förbättra din syn
 • hur man identifierar symptom på en huvudskada
 • hur man kan förstå om du ska använda en klimakteriet kit hem test
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com