hur man kan spendera kvalitetstid med barnen när de är sjuka

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-11-22
Du bor hemma idag med ett barn som har röda ögon, bihåleinflammation, feber, eller någon annan sjukdom som gör det omöjligt för dem att gå i skolan idag. Självklart-med en oväntad dag på huset-det finns tusentals saker man kan sysselsätta din tid med. Men kanske kommer några avkopplande aktiviteter med den sjuke, men inte sängliggande barn sporra honom /henne tillbaka till hälsa och samtidigt ge dig tillfredsställelsen av en dag väl spenderade

Du behöver:. .
En film
en teservis eller motsvarande, tepåsar, Creamer, och socker.
en dator.
konstnärsmaterial.


1.
Ta några kuddar och täcka sjuka barnets kudde med en avtagbar, tvättbar klädsel. Lägg några tvättbart filtar på golvet framför TV. Titta på en film tillsammans-kommentar, ställa frågor och vara interaktivt med barnet under filmen
2
Ha en tebjudning. . . Om barnet är en flicka-hon kan vara två eller sexton-och ändå njuta av lite lugnande vätska och samtal om sina vänner och "normala" aktiviteter. Sätt lite varmvatten på att koka. Ställ in kaffekoppar, fat, skedar, Creamer, sockerskål, och dit några kamomill tepåsar (om inte barnet är allergiskt). Kamomill är koffein fri och kan vara till hjälp för en smorgazborg villkor (konjunktivit, ångest, hudirritationer, matsmältningsproblem). Förbered te enligt anvisningarna. Lägga socker och grädde gör det en läcker behandla.
3.
Skulle han vilja att du läser honom en bok? Skulle han vilja läsa för dig? Det finns massor av böcker på nätet som kan vara att man gör en uppföljare till "The Princess Bride" med dig huvudrollen som morfar och han som ung Fred Savage. Gör en sökning eller välj http://books. google. com.
4.
Inget slår en dag i. . Inleda kreativitet. Öppna persienner och ha barnet tittar ut genom fönster som har de mest eklektiska uppfattning. Sätt teckning eller målning material framför den unga konstnären och ha honom återskapa utsikten. För maximal njutning, plopp ner mittemot honom /henne och skapa din egen mästerverk. Om barnet ser något som fångar hans /hennes uppmärksamhet-har barnet rita en scen som speglar vad som kan hända härnäst. Bilden kommer inte bara vara en påminnelse om vad han /hon gjorde när sjuk, men en inspiration för vill bli bättre och få tillbaka ut i världen.


Previous:nothing Next:hur man väljer ett reningsverk jonisatorn luft

Relaterade artiklar


 • hur man kan hjälpa rastlösa ben under graviditeten
 • fysiska symptom på klimakteriet
 • material som vanligtvis finns i hud, lungor och blod väggar fartyg
 • hur man ökar din sexlust vid 30 års ålder
 • graviditet massage försiktighetsåtgärder
 • hur man ska behandla kliande fötter
 • naturliga opiater detox
 • hur man kan bota impotent spermier
 • hur du amma ditt barn
 • Hur solskyddsmedel arbete?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com