hur man ska behandla insektsbett på ett barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-14
Ditt barn kommer sannolikt uppleva en mängd insekter och bug bites innan sommaren tar slut. De flesta insektsbett utgör ingen medicinsk hot. Men det finns sällsynta fall då läkare bör eftersträvas. Vi kommer att täcka hur man kan behandla insektsbett på ditt barn oavsett om de är en gemensam myggbett eller en farlig spindel bett. Att veta hur man behandlar och svara på ett insektsbett kommer att se dig ge bästa möjliga vård för ditt barn
1.
Första steget för att behandla ett insektsbett på ditt barn, är att förstå de olika typer av biverkningar som kan inträffa. När symtomen på ett insektsbett eller stick är begränsade till området för bettet, detta kallas en lokal reaktion. Dessa lokala bugg bita reaktioner så kommer ditt barn visst obehag men de inte utgör någon betydande medicinska hot.

Att behandla lokaliserad insektsbett på ditt barn, är ditt främsta mål att ge lindring och tröst. När insektsbett upptäcks, omedelbart tillämpa en kall kompress-använd is eller frusen kallt förpackningar. Detta kommer att förkorta och begränsa den lokala reaktionen på bugg bita eller BISTING. Efter kall kompress har tagit påverka, tillämpa en klåda avlöser salva till insektsbett. Vi har haft framgång tillämpar calamin lotion eller en 1% hydrokortison kräm till bita området.
2.
Om ditt barn erfarenheter väsande andning, nässelutslag eller svullnad då de upplever en systemisk reaktion den insektsbett. I vissa fall har dessa reaktioner kan vara allvarliga och det är viktigt att ringa till din läkare. Vad ditt barn är sannolikt upplever en allergisk reaktion på insektsbett.

Hives är inte nödvändigtvis en medicinsk nödsituation. Detta bör dock vara en bra indikator på att ditt barn är mer sannolikt att uppleva en mer allvarlig reaktion mot framtida insektsbett. Du bör använda denna möjlighet att diskutera ditt barns symtom med din läkare. Förebyggande åtgärder är en viktig nyckel till rätt behandling.
3.
Allvarlig insektsbett symptom för att titta på ditt barn är svårt att andas där det ofta är hörbar pipande andning. I vissa sällsynta fall ditt barn kan bli yr, yr, och kan även svimma. Överväga att ge barn dos difenhydramin (Benadryl). Detta kan hjälpa tillfälligt lindra den allergiska reaktionen tills du kan få medicinsk hjälp. Om du stöter på dessa mer allvarliga insektsbett symtom ska du söka vård omedelbart.
4.
Om ditt barns insektsbett är betydande nog för att kräva behandling på läkarmottagningen, bör du veta vad som väntar på besök. Försök att ha så mycket information som möjligt för att bistå i läkarens behandling som läkaren kommer att vilja veta vilken typ av insekt som har bitit ditt barn. Du kanske inte vet vilken typ av insekt, bi, eller spindel var inblandad. Försök att samla så mycket information som möjligt-när, var och hur bettet inträffade alla kan vara viktiga ledtrådar.

Om någon av de systemiska reaktioner som beskrivs ovan är närvarande, kommer läkaren att behovet sannolikt kommer att ge ditt barn en adrenalin injektion. Om insektsbett är bara visas som en lokal reaktion, då behandlingen kommer att fokusera på det drabbade området. Läkaren kommer att undersöka området för att se om det finns någon död vävnad eller tecken på infektion. I några sällsynta tillfällen insektsbett kräver dränering. Detta är ett relativt enkelt förfarande och bör i öppen vård.
5.
Om läkaren misstänker att ditt barn är allergisk mot insektsbett och det finns rädsla för en allvarlig reaktion i framtiden kan du få råd att köpa en nödsituation kit som innehåller adrenalin injektionsmissbrukare. Din läkare kan diskutera användningen av dessa kit med dig. Var noga med att ställa en massa frågor och förstå hur man använder spridare.
6.
Bett från giftiga spindlar är en verklig rädsla för föräldrar. Men är verkligheten den att dessa typer av spindel biter är sällsynta. Veta symtomen kan hjälpa till att sätta dig till mods eller i sällsynta fall att ditt barn är en biten av en giftig spindel, vet du hur man känner igen symtomen.

Den vanligaste typen av giftig spindel som deltar i dessa sällsynta biter en kvinnlig svart änka. Den svarta änkan spindel finns i skjul, vedupplag, belamrade garage och lador. Den svarta änkan spindel är blank svart färg med röd timglas märkningen på undersidan av magen. Dessa spindlar är vanligtvis en halv tum i diameter.

Svarta änkans bett är typiskt smärtfritt. Vanligen det första symptomet ska visas i ditt barn kommer att vara kramper och smärtor i buken. Din kommer att märka att ditt barns mage kan bli hård vid beröring. Andning kommer att bli svårare att småbarn. Andra symtom kan vara illamående, kräkningar, skakningar och en stickande känsla i händerna. Om du misstänker att ditt barn har blivit biten av en svarta änkan spindel, söka vård omedelbart.
7.
Andra giftig spindel som en förälder bör vara medvetna om är den bruna enstöring. Den bruna enstöring spider är brun i färgen och har en vit fiol mönster på rygg. Bettet från en brun enstöring kommer att vara smärtsamma och den lokala reaktionen kommer att bli mycket påtaglig. Bettet från en brun enstöring kan vara farliga, men inte alls lika illa som ett bett från en svart änka. Om du misstänker att ditt barn har blivit biten av en brun enstöring spindel, söka vård omedelbart.


Previous:nothing Next:hur man använder te: lätt huskurer hälsa

Relaterade artiklar


 • hur dike byrån och spara tusentals på en traditionell mamma surrogat
 • hur man fixar en lös skruv i glasögon
 • hur guide för vuxna hälso-och sjukvård visningar
 • Hur man sover mindre på college och fortfarande vara utvilad
 • hur man får sova och sova
 • identifiera receptbelagda läkemedel genom att forma
 • hur du tar bort öronvax från öronen
 • Hur man själv behandla ischias
 • hur man kan beräkna när jag kan ta ett graviditetstest
 • hur man får större bröst naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com