Hur sluta röka framgångsrikt med Chantix

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-20
Experter säger att det tar flera försök innan ett framgångsrikt kickar rökning vana. Jag skulle säga att det är korrekt! Många i min familj och vänner har försökt flera gånger, utan permanent lycka. För mig förlorade jag räkna men minst 6 försök innan jag äntligen lyckas med Chantix. Jag har till slut en icke rökare efter min tredje försöket av Chantix

Du behöver:. .
Vilja att sluta
recept från läkare för Chantix.


1.
Du måste ha viljan att sluta röka för dig själv. Om du sluta för att andra säger vad du borde, är du ställer dig upp för ett misslyckande.
2.
Se en läkare för att få ditt recept. Du kommer att rådde på det rätta sättet att ta denna mirakelmedicin. Dosering id 0,5 mg två gånger dagligen under första veckan sedan 1 mg två gånger dagligen. Du bör ha någon önskan att röka efter de första två veckorna. Cigaretter börja smaka hemskt och du bara inte vill ha en.
3.
Fortsätt att ta Chantix i minst 2 månader efter din sista cigarett.
4.
Var beredd på några galna drömmar, framför allt i början. Jag har inte listat ut hur man kan undvika denna sidoeffekt. Bara hålla en positiv attityd och kom ihåg det är bara för en kort tid, och det är bara en dröm.
5.
Alltid ta din medicin på en full mage. En av de viktigaste biverkningarna av Chantix är en orolig mage. Det är oftast bara varar några minuter, men om den tas på fastande mage, kan vara ganska intensiv. Detta är anledningen till att jag gav upp på Chantix min första gången.
6.
Var beredd på lite dåligt humör. Detta är inte ett stort problem för de flesta. Jag frågade bara min familj och vänner att arbeta med mig för ett par veckor, och det skulle vara väl värt det i slutändan. För de flesta människor, är detta bara en liten förändring av temperament. För mig en massa saker gick mig på nerverna. Jag vet att var och en har hört talas om en skräckhistoria om någon som går ballistiska orsakas av att Chantix. Sanningen är att miljontals människor har tagit den här medicinen och varit framgångsrika. Endast en liten del har påverkats på ett negativt sätt.

tips och varningar


 • Ha tro på dig själv
 • Don't Give Up
 • Använd endast Chantix under överinseende av din läkare


 • Previous:nothing Next:hur man kan förstå biverkningar av solskyddsmedel

  Relaterade artiklar


 • hur man undviker livsmedel som orsakar Cankerskav
 • hur ska tidlösa
 • fysiska symptom på klimakteriet
 • akupressurpunkter under graviditeten
 • varför gäspning vi när andra gäspar?
 • hur att hålla sig frisk och åldras med värdighet
 • hem hälsokontroll checklista
 • hur man kan förbättra din syn
 • hur man hanterar att förlora ditt första barn
 • hur man gör med läkemedel ordentligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com