förbereder sig för en koloskopi med miralax

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-12-02

Planering börjar dagen innan

Avancerad planering är nödvändig innan du påbörjar de första stegen av koloskopi beredning. . Den medicinska center där nämnda förfarande kommer att äga rum bör ge alla patienter en kort guide till anvisningar om, äta, dricka och ta Miralax. Granska dessa instruktioner och se till att ringa mag specialisten om några frågor uppstår eller mer det krävs klarläggande av instruktionerna. Se listan över godtagbara livsmedel som förtecknas och drycker och köpa några av de livsmedel och drycker som är tillåtna under "fasta" perioden. Om anvisningarna inte närmare vad som kan läggs till Mira-Lax, kontrollera med maghälsa specialist som kommer att utföra koloskopi att se om en smaksatt Gatorade (förutom röda) kan användas för att blanda med Miralax stället för vatten. Om så är fallet, se till att lägga till den i listan för dagligvaruhandeln resan. Ta hand om alla ärenden, möten och arbete detalj upp till två timmar innan tiden för att starta reningsprocessen. Vara säker på att sätta någon drycker som ska användas under fastan och reningsprocess i kylskåp för att hålla dem kalla. Den Miralax lösningen är bättre när de konsumeras kall.

Under fastemånaden Process

Se till att intaget tillräckligt med vätska under fastan för att säkerställa god hydrering upprätthålls. Gatorade, driva och Pedialyte är bra val att behålla kalorier, vitaminer och mineraler. Dricksvatten och andra godtagbara drycker kommer också att hjälpa till med känslor av hunger. Drycker som är röda till färgen rekommenderas inte. Se till patienten anvisningar för en lista över rekommenderade drycker. I händelse drycker som inte nämns i patientens instruktioner, ring maghälsa specialist för att kontrollera acceptabelt vätskor.

Miralax Cleanse

Den första laxermedel, vilket normalt i form av ett piller, är ofta riktad ta cirka två till fyra timmar innan du börjar Miralax lösningen. Efter den angivna tiden har gått, blanda Miralax med Gatorade (såvida maghälsa specialist anges endast vatten) och börjar dricka. Försök att dricka åtta ounces varje 30-45 minuter. Om illamående blir ett problem, vänta 45-60 minuter innan du fortsätter med Miralax lösningen. Det är viktigt att dricka hela lösningen av Mira-Lax. I vissa fall måste en koloskopi upprepas på grund av brist på rengöring. När tar laxerande och dricka Miralax får reningsprocess inte börja i två till fyra timmar.

Efter Koloskopi

koloskopi sig är en smärtfri process. I de flesta fall efter en vanlig koloskopi förfarande, patienter är vanligtvis fri från symtom förknippade med att ha förfarandet.

Previous:nothing Next:om normala blodtryck under träning

Relaterade artiklar


 • hur man förstår CBC resultat blodprov
 • hur man använder en elektrisk blodtrycksmätare
 • tidiga ovanligt tecken på graviditet
 • hur man håller vulva huden frisk
 • hur man kan förstå riskerna med att använda tranbär produkter för att behandla urinvägsinfektioner
 • hur man kan minska luftburna allergen
 • Hur kan jag berätta min partner jag är gravid?
 • hur man kan kontrollera om en njursten
 • effekterna av nikotin på hjärtat
 • hur man identifierar piller blodtryck
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com