hur förmå labor

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-17
Om du är trött på att vänta och vill veta hur man förmå labor, du är inte ensam. Många blivande mammor blir otålig med Moder Natur som ser sina förfallodatum kommer och går. Wise mödrar och mormödrar har gått ner hemligheter inducera förlossningen naturligt från generation till generation. Läs deras hemligheter och få redo att möta din lilla mirakel
1.
AVKOPPLING

Många kvinnor tror att de första och bästa steget att få arbete är att helt enkelt koppla av. Teorin är att stress och spänningar, oavsett orsak, gör det svårt för ditt ofödda barn att släppa och starta förlossningen. Det rekommenderas att, som din förfallodagen närmar sig du tar en mer avslappnad inställning till livet. Luta dig tillbaka, njut av den avspända arten av dessa sista dagar innan ditt nya barn har du kör för blöjor, flaskor, och böcker baby.
2.
Börja gå

Gravida kvinnor med god hälsa hävdar att promenader är en bra sätt att få arbetskraft. Inte bara gå bidra till att upprätthålla din hälsa, men det har den magiska effekten av avkopplande mor samtidigt som tillräckligt försiktig omrörning för att knuffa barnet mot förlossningskanalen. Det hävdas detta också kan hjälpa barn få en mer naturlig födsel ställning om de ännu inte har vänt på rätt sätt.
3.
SIMNING

Simning, eller någon fysisk aktivitet i vatten, kan vara en stor hjälp till mödrar som är redo att lägga graviditet bakom dem. Vanligen rekommenderas att kvinnor vars barn har inte åtagit sig ordentlig födelse ställning är rörligheten på mjuka rörelsen tros kunna hjälpa barnet flytta. Oavsett om ditt barn är på plats eller inte, får en tid på en rumstemperatur pool hjälpa dem att komma vidare mot startgrinden i livet.
4.
SEX

Om ovanstående "mjuka" åtgärder har misslyckats med att få arbetskraft, en del kvinnor rekommendera dig steg era ansträngningar upp lite. Gentle kön används ofta som ett sätt att få den rullande födelse bollen, men det finns olika åsikter om hur och varför det fungerar.

Första många kvinnor tror att mild sex är inte tillräckligt för att sparka arbetskraft in växeln. Dessa kvinnor betoning bra sex är en del av ekvationen alltför ofta förbises. Tron är att nyckeln till att inducera förlossningen är i den kvinnliga orgasmen och inte agera av kön ensam. Man tror att när modern når orgasm sker en biologisk kedjereaktion, uppmuntra barns födelse.

Andra kvinnor tror att den lilla agitation av någon mild kön, bra eller inte, är tillräckligt för att uppmuntra arbetsmarknadens parter att börja.

*** Innan du försöker detta steg, se till att din läkare säger att du är vid god hälsa och att kön utgör en fara för dig eller ditt barn . ***

5 .
ÄTA

Mat anses allmänt som ett sista steg (eller ens en sista utväg) att inducera förlossningen naturligt. Samtidigt som det är tveksamt om eller inte exotisk mat kan faktiskt börja arbetsprocessen, är det uppenbart att inducera förlossningen det här sättet kan leda till extrem illamående och oönskade tarmrörelser.

Exotiska frukter, såsom ananas, kan hjälpa villkor livmoderhalsen för förlossningen, men det kommer faktiskt inte förmå labor. Villkoret i livmoderhalsen är essentiella för korrekt leverans, men man måste börja äta frukt regelbundet före förfallodagen.

Kryddstark mat är ofta krediteras med start arbetsprocessen. Om det finns ett idiotsäkert induktion recept i din familj, bara vara medveten om att det kan göra förlossningen upplevelse ganska obekvämt för dig.

Tips och varningar


 • Denna artikel är inte avsedd att ge medicinsk rådgivning. Eftersom varje graviditet är olika, är det viktigt av hänsyn till dig och ditt ofödda barn att du rådfråga Förlossningsläkaren som är mest förtrogen med din graviditet. Först när din läkare säger att du dessa steg är säkra för din situation bör du försöka att framkalla förlossningen naturligt.


 • Previous:nothing Next:första stadierna av graviditeten

  Relaterade artiklar


 • Hur du tar blodtryck (praktisk hälsa)
 • biverkningar av prednison hos äldre
 • hur bli gravid snabbt och enkelt
 • hur man bygger ett kolfilter
 • tidiga tecken på graviditet innan missat perioden
 • hur man rengör kryptiska tonsillerna
 • hur du gör din egen löss behandling
 • hur man handskas med anemi under graviditet
 • om första trimestern ultraljud
 • hur du tar bort ett sugmärke
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com