hur man förstå om antihistaminer är den bästa behandlingen för allergier

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-21
Allergi säsongen närmar sig. Är antihistaminer din bästa behandlingen för allergisymtom
1.
Det är nästan den tiden på året. Om du upplever säsongsbunden allergisk rinit, kan utseendet på våren sätta blandade känslor. Även det vackra vädret är spännande, det är svårt att njuta av det när du inte kan sluta snyfta och nysningar. Som en behandling av allergiska symptom, många använder antihistaminer för att få lite lindring. Är antihistaminer för allergiska symptom ett bra val?
2.
Hur antihistaminer arbete? En av de viktigaste kemikalier som förorsakat nysningar, kliande ögon och rinnande näsa för allergier är histamin. När histamin frigörs från celler som denna gör att slemhinnorna foder i näsan och halsen för att bli läckande resulterar i rinnande näsa och andra irriterande symptom ses med allergisk rinit.
3.
Även antihistaminer ganska effektivt för rinnande näsa, nysningar och kliande ögon erfaren med allergier, om överbelastning är din huvudsakliga system, är en avsvällande ett bättre val. Antihistaminer är inte särskilt effektiva för att lindra nästäppa. Den andra nackdelen med att använda antihistaminer för allergiska symptom är risken för sedering. Några av de tidigare antihistaminer som fortfarande finns på marknaden orsaka sömnighet vilket kan göra det svårt att fungera eller köra bil. Du kan förhindra det här problemet genom att använda en andra generationens antihistamin såsom Claritin eller Allegra. Några av äldre, över disk antihistaminer mot allergi symtom som Benadryl kan också göra munnen torr. Detta är mindre sannolikt att hända med andra generationens antihistaminer.
4.
Ett alternativ som är ännu bättre än orala antihistaminer för allergisymtom är användning av ett antihistamin nässpray som Astelin som har den extra förmån för att lindra nästäppa. Detta nässpray tillgängliga på recept och fungerar samt perorala antihistaminer. Kom ihåg att det fortfarande kan orsaka dåsighet och vissa människor inte gillar smaken som den ger i sin mun.
5.
Även antihistaminer kan vara ett effektivt alternativ för allergiska symptom, nasal kortikosteroid sprayer är en av de mest effektiva behandlingar som finns och har fördelen att den inte orsakar sedering. Genom att minska inflammationen, förbättra de dramatiskt symtom vid allergisk rinit. Även biverkningar av nasala kortikosteroider sprayer är ovanliga, kan långvarig användning leda till skador på nässkiljeväggen. De har också förknippats med ökningar i tryck bakom ögonen som kan leda till glaukom hos vissa personer. Det finns också oro för att de kan försena tillväxt hos barn.
6.
Nedersta raden? Antihistamin nässpray är ett bra första raden alternativ för allergiska symptom. Om dessa misslyckas med att ge hjälp eller om du inte vill se din läkare för ett recept, en mindre sederande andra generationens antihistamin tillgängliga över disk, såsom Claritin bör fungera bra. Nasala kortikosteroider sprayer fungerar generellt bättre än antihistaminer mot allergi symptom, men kan i sällsynta fall har allvarliga biverkningar om de används på lång sikt. De är bäst reserveras för fall som inte svarar på antihistamin behandling.


Previous:nothing Next:hur att förstå om cellasene arbetar för att behandla celluliter

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla allergier dammkvalster
 • hur du tar bort en kontaktlins från under ett ögonlock
 • ading1a "u003e Hur sänka kolesterolnivåerna u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e få din nivåer kontrolleras
 • hur man kontrollerar graviditetsdiabetes
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e genomgå blodgivningsförfarandet
 • hur man kan bli av en torr hosta naturligt
 • hur man kan förhindra att vara ett mål för ett brott
 • Hur man naturligtvis behandla influensa symtom hos ditt barn
 • hur att förstå grunderna av hypertyreoidism
 • Hur rökning effekt dina lungor?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com