hur man känner sig sexig under graviditeten

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-28
När du är gravid, du är vacker. Längre hår, starkare naglar, glödande hud, vällustig kropp . . . men ibland, du bara känner inte vacker. Vad kan du göra för att själv känna sig mer attraktiv (även om det bara för dig själv) under graviditeten? Här är några enkla tips
1
Vaxning och rakning: Du hittar det som magen växer sig större, blir det svårare och svårare att raka något under midjehöjd. Om du har tid, pengar och smärta tolerans få en professionell vaxning för benen och /eller bikinilinje varje månad i ditt andra och tredje trimestern. Även en engångsavgift vaxning i nionde månaden kommer att hjälpa dig att må bättre både i slutet av graviditeten och i yrande veckorna efter förlossningen. Men du ska veta: Din kropp är super-kärlsjukdomar just nu, så vaxar kommer att göra ont mer än vanligt (mycket som det gör just innan mensen)

Om du inte är sugen på antingen vaxning eller. "naturlig look" och sedan köpa en spegel. När magen växer sig större kan du sitta på kanten av ditt badkar eller på toaletten för att raka benen, och sedan använda handspegel som hjälper dig att raka bikinilinjen. Får du rakhyvelsutslag när håret växer ut igen? Förhindra det genom att tillämpa antiperspirant (stick eller roll-on, inte spray) till din bikinilinje varje dag efter rakning
2
Fotvård. . Vid någon punkt kommer du inte att kunna att nå (eller ens se) dina fötter. Det kommer så småningom att betyda grov klackar, långa tånaglar, och flisas polera ~ inte ett recept för känna ditt bästa. Pedikyr är ett överseende som blir nära nödvändighet under det sena månaderna av graviditeten. Om du har ont om pengar eller tid, gå till din lokala butik spik och få en grundläggande manikyr för $ 15-$ 20. Men, om du kan, unna dig en "spa-stil" pedikyr, komplett med fotmassage och härliga, främmande välbefinnande, i de flesta städer, kommer detta kör du $ 45-$ 70 (beroende på längd och djup av behandlingen) . Eller, gör spa-stil behandling en gång, och sedan få en grundläggande pedikyr var 2 veckor efter att för underhåll.
3
Lingerie. Det känns bra att slusk runt i träningsbyxor (ditt eget eller din make) och en t-shirt när du är gravid. Men åtminstone en natt i veckan, lägga på något som gör att du känner dig sexig. Om du inte hittar eller har råd med moderskap underkläder, gå till ett varuhus och hitta en baby-docka eller empire-midja nattlinnet. Eller köpa en sexig behå (det måste inte nödvändigtvis vara en mamma-bh ~ bara hitta en vanlig bh i den storlek som passar dig nu) och underkläder, och bära en silkeslen mantel eller skjorta över dem. Bär Vad får dig att må bra om din kropp förändras, oavsett om det är din nyligen uppblåsta bröst, din underbart runda mage, eller din glödande hud.

Tips och varningar


 • Har dessa saker för dig själv. Din partner kan reagera positivt, negativt eller likgiltigt till dina ansträngningar. Det som verkligen räknas är att du tar dig tid att ta hand om dig själv. Din hälsosam kost och måttlig daglig motion är viktiga, men att känna sig som en gudinna medan din kropp förändras kan göra underverk för din mentala och emotionella välbefinnande.


 • Previous:nothing Next:hur man kan förstå om aktuella activon verkligen hjälper mot smärta

  Relaterade artiklar


 • hur man ska bekämpa trötthet under graviditeten
 • hur man hanterar att förlora ditt första barn
 • litium biverkningar på graviditet
 • hur man ska behandla geriatriska förstoppning
 • hur man kan stimulera den manliga prostatan
 • Så för att lindra menstruationskramper utan medicin
 • hur man kan bli av kliande hud
 • hur man sluta dricka alkohol
 • effekter av alkohol på sinnet, resonemang och logik
 • biverkningar av prenatal vitaminer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com