hur man kan bli av röda hudirritationer

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-12-29
Hudirritation kan uppstå till följd av flera orsaker. På grund av detta, kan du behöva försöka flera metoder att ta bort röda irritationer innan du hittar en som fungerar. Vilka metoder fungerar kommer, mer ofta än inte, beslutas av vad som orsakar irritation. Se till att hålla en logg över vad du har provat så att du inte upprepa försök på samma metod mer än en gång

Du behöver:.
Förlossningsläkare eller barnmorska
Vitlök.
Yoghurt.
Över disk svampinfektion medicin.


1.
Gör en lista över alla ändringar du har implementerat i ditt liv sedan några dagar innan hudirritationer uppstod. Vidta särskilda anteckningar om alla olika textilier du kan ha slitna. Övervägas om du har använt ett annat tvättmedel, nya kemikalier eller rengöringsmedel. Tänk på alla nya livsmedel du kan ha försökt.
2.
Reverse varje ändringar på listan, en i taget. Ge varje återföring minst två dagar för att träda i kraft innan vi går vidare till nästa. Om du ser en minskning av röda hudirritationer, oavsett ändrar du vänt innan som minskar troligen åtminstone delvis ansvarig för irritation.
3.
Gör ditt bästa för att eliminera orsaken till irritation från ditt liv När du har identifierat det genom uteslutningsmetoden. Om du inte kan eliminera orsaken helt-säga, det är en nyligen genomfört arbete krav-då kan du försöka metoder för att minimera och behandla din röda hudirritationer

behandla problemet

1.
Ta en oral anti-inflammatorisk. Paracetamol är lätt tillgänglig över disk.
2.
Blanda bakpulver med lagom vatten till en tjock pasta. Tillämpa denna pasta på inflammerad hud. Låt det sitta i flera minuter, tvätta sedan bort. Detta kan bidra till att minska inflammationen.
3.
Prova naturläkemedel. Tillämpa Arnica grädde eller en lavendel grötomslag. Enkelt fuktig ner lavendeln. Använd den på huden och täck med en ren bomullsduk. Det kan bidra till att minska inflammationen.
4.
Avgifta med alternativa lösningar som döda havs salt bad eller döda havssalt-baserade krämer. De kan läggas till ditt badkar. Blötlägg i flera minuter. Vissa människor svär att dessa åtgärder bidra till att minska inflammationen.
5.
Kontakta din läkare om inget av ovanstående åtgärder har fungerat, eller om du misstänker att den röda hudirritationer kan bli resultatet av en allergisk sjukdom.

tips och varningar


 • Om hudirritationer kvarstår trots alla försök att bli av med dem, bör du rådfråga en läkare eller annan sjukvårdspersonal. Meddela din läkare om hudirritation omedelbart om du tar receptbelagd medicin, den hudirritation kan vara en biverkning.


 • Previous:nothing Next:hur man får katastrofala sjukförsäkring citat

  Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla munsår på barn
 • effekterna av alkohol på hjärnan tonåriga
 • beräknade kostnaden för att ha en baby
 • Hur förlossningen arbete-plåster?
 • Hur du tar rätt behandling blodtryck i vadmusklerna
 • hur man sparar pengar på recept
 • graviditet massage försiktighetsåtgärder
 • hur man kan kontrollera en feber utan en termometer
 • vad är testosteron?
 • hur läka hjärtat efter en hjärtattack
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com