hur man kan förhindra löss

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-12-27
Löss är pesky små parasiter som foder och överleva på mänskligt blod. Löss sprids genom nära kontakt med någon som har löss. Barnen kan ofta värdar för denna lilla parasit eftersom många gånger att de inte inser att de bär runt denna lilla bugg. Barn har också många vanor som underlättar överföring av löss, så löss angrepp vanlig bland små barn. Denna artikel kommer att ge dig några tips och metoder för att lära dig hur man kan förebygga en löss angrepp i ditt hem.

Du behöver:
ren Pyjamas
. TV eller bok.
filtar om kallt.
kort PJ bottnar om varmt.
bra kudde.
2 omfattar.


1.
En av de bästa förebyggande åtgärder som du kan ta är att prata med dina barn om löss och hur löss kan spridas från en person till en annan . Det finns tre huvudsakliga sätt att löss sprids i ett barns varje dag miljö. Jag har listat dem nedan. Bekanta dig med de vanligaste sätten att löss kan flytta från en person till en annan och sedan lära ditt barn hur man undviker situationer om det alls är möjligt.
2.
1. Behålla "personliga utrymme" för att undvika head to head eller hår till hår kontakt. Barnen leker i mycket nära varandra och kanske inte ens inser det när huvudet vidrör en annan barns huvud, så detta är en av de svåraste situationer att undvika. Barnen kommer brukar få detta koncept efter att de har fångat löss från ett annat barn. Det bästa sättet att lära ditt barn att undvika head to head kontakt är att lära dem om "personliga utrymme. " Detta är ett koncept som de kan förstå och det kommer att hjälpa dem att förhindra spridning av löss när de är i sällskap med andra barnen.
3.
2. Dela inte personliga tillhörigheter som borstar, kammar, rosetter hår och andra tillbehör hår, hattar, halsdukar, jackor, handdukar eller kläder. Du kan faktiskt desinficera borstar, kammar, eller tillbehör hår med kokande vatten till 130 grader och blötläggning posterna i varmt vatten cirka 10 minuter.
4.
3. Se till att ditt barns skola tar lämpliga försiktighetsåtgärder att desinfektera eller skicka hem personliga saker varje vecka som skall tvättas. Detta lilla steg kan vara ett gigantiskt steg mot att förhindra en löss angrepp i ditt barns skola.

tips och varningar


 • Om ditt barn gör fångst löss, se till att alla i ditt hem kontrolleras för löss. löss flytta tyst och mycket snabbt, så det är mycket viktigt att se till att alla i hemmet kontrolleras för löss om ditt barn kommer hem med löss.
 • aldrig göra ditt barn att känna sig skyldiga om de gör det kontrakt huvudet löss. Detta odrägliga lilla parasiten är mycket listig och ett barn kan få löss även när de bästa försiktighetsåtgärder har genomförts.


 • Previous:nothing Next:hur man gör träningen klasser hemma

  Relaterade artiklar


 • hur man upprätthålla en god hjärthälsa
 • hur man får större bröst naturligt
 • Så för att lindra menstruationskramper
 • hur man får starkt
 • hur man håller gamla föräldrar olycka säker
 • hur man bygger ett kolfilter
 • hur har mer tid för dig
 • hur man kan spara världshaven
 • hur man kan förbättra inomhusluften
 • Hur man väljer en fullmakt för hälso-och sjukvård
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com