hur man kan öka progesteron hos kvinnor

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-12-06
De två viktigaste hormoner hos kvinnor är östrogen och progesteron. När det finns ett överskott av östrogen i förhållande till nivåer av progesteron, ett tillstånd som kallas "östrogendominans" uppstår. Enligt drlam. com, "progesteron fungerar som en antagonist till östrogen. " Lägre östrogen är orsaken till många hälsoproblem, som allergier, benskörhet, muskelknutor, gallblåsa sjukdom, endometrios och bröstcancer. Börjar må bättre snart genom att följa de livsstilsförändringar som föreslås nedan för att öka din progesteron nivåer.

Du behöver:
progesteron eller sublinguala tabletter
. Hormonfri kött, fågel och mejeriprodukter.
Mexikanska wild yam.
Personliga och hushållsprodukter fria från ingredienser som nämns i steg 4.
Vitamin B6.
Magnesium.
Milk Thistle extrakt.

Hur till Öka progesteron i Women


1.
Komplettera med progesteron. Använd en naturlig progesteron för att höja nivån i kroppen. Dessa krämer absorberas genom huden in dina vävnader. Om du har allvarliga problem, kan en fysisk medicin läkare ordinera progesteron sublinguala tabletter, som levererar progesteron direkt in i blodomloppet.
2.
Titta på vad du äter. Du bör bara äta kött, fågel och mejeriprodukter som är hormon gratis. Livsmedel med tillsats av hormoner kommer att öka din östrogen nivåer, vilket orsakar problem på grund av lägre progesteron i förhållande till din östrogen. Du bör också undvika andra livsmedel som innehåller östrogena beståndsdelar, till exempel soja, röda nr 3 och konserveringsmedel som BHA och BHT. Mexikanska wild yam är en bra rot att äta för att öka progesteron naturligt.
3.
Undvik vissa örter. Vissa teer och skönhetsprodukter kommer att öka din östrogennivåerna. Exempel på dessa är blå Cohosh, lakrits, Vitex, humle, Hjärtstilla löv, såg Palmetto bär, Rhodiola rosea rot, rödklöver blomma, dong quai, silverax, lavendel och tea tree-olja.
4.

Var försiktig med dina personliga kroppsvårdsprodukter och hushållsprodukter. Några av dem har ingredienser som kallas "xenoestrogens. " Detta innebär att din kropp blandas ihop med den äkta varan, och att de kommer att orsaka samma hälsoproblem som alltför mycket östrogen. Leta efter produkter utan natriumlaurilsulfat, Laureth natriumsulfat, triklosan, aluminium, cocamide DEA, ftalater och parabener. Försök också att undvika kemtvätt dina kläder och använda bekämpningsmedel.
5.
Undvik plast, inklusive produkter som är tillverkade eller förpackade i plast, som tenderar att innehålla PETE och HDPE. Dessa är xenoestrogens som du bör undvika, eftersom de kommer att påverka dina hormonnivåer, orsakar din progesteron nivå vara låg i förhållande till ditt östrogen nivå.
6.
Minska stressen. Stress orsakar din kropp att producera mindre progesteron. Ta hand om dig själv och försök att sova gott.
7.
Ta hand om din lever. Detta är ett bra sätt att minska din östrogen och samtidigt öka din progesteron. Levern är det organ som ansvarar för att bryta ned östrogen så den kan tas bort från din kropp. Motion är ett underbart sätt att påskynda denna process. Vitamin B6, magnesiumtillskott och örter som mariatistel extrakt hjälper levern att prestera sitt bästa.


Previous:nothing Next:hur du gör din egen löss behandling

Relaterade artiklar


 • hur man somnar snabbare
 • Hur sluta röka med e-cigaretter
 • hur man tar hand om dig själv medan sjuka
 • hur man kontrollerar graviditetsdiabetes
 • vad är brosk?
 • hur man gör en kalender graviditet ägglossning
 • hur man ska behandla ett barns svampinfektion
 • hur man uppfostrar barn med särskilda behov
 • tidiga varningstecken på en svår graviditet
 • hur man hittar sjukvård för ett barn med Downs syndrom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com