hur man väljer en organisk välling

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-12-25
Med alla de skrämma om melamin i Kina finns i våra dyrbara leverans av välling, är detta mer än ett fall av köparen akta oss. Hälsa oskyldiga spädbarn står på spel. För vad det är värt, säger jag, ta det som ett ögonblick av upplysning. Ditt barn förtjänar bara det bästa, så om du väljer att använda formel, varför inte göra det absolut bästa valet

Du behöver:?.
Rostfritt stål gryta med lock
250 ml renat vatten.
1 tum av färsk ingefära.
1 tepåse av fänkål.
1 tepåse av kamomill.
ett rivjärn.
Nappflaska.


1.
Vi vet alla att bröst är bäst. Men ibland, när det alternativet inte är möjligt eller oönskade, är formeln nödvändigt att komplettera kost under det första levnadsåret. Detta är den tid där det ständigt växande barnet hjärnan kräver mest essentiella fettsyror och proteiner. Desto större anledning vill välja den bästa formel. Första saker först, gå ekologiska! Ekologisk formel är fri från bekämpningsmedel, herbicider, fungicider, nötkreatur tillväxthormoner, antibiotika och andra experimentella cocktails av skräp som finns rikligt i dagens livsmedelsförsörjning. En utveckling av barnets hjärna är ingen match för dessa neuro-gifter och bör undvikas om möjligt
2
Det finns många ekologiska formler för att välja mellan, inklusive:. . Mejeri, laktosfri mjölk Förutom alternativen med probiotika (som bygger upp en rejäl mag-tarmkanalen och hälsa immunsystemet) och DHA /ARA (fettsyror som är essentiella för hjärnans utveckling) att välja mellan. Efter en eventuell trial and error period och goda råd från din barnläkare, kommer du veta vilken typ av formel är lämplig för ditt barn.
3.
Forskning företaget som du köper av. Jag var skräckslagen för att upptäcka organiska formeln jag väljer gjorde min son sjuk! Det var tillverkat av DHA källor från alger som hade blekts, luktfria och vintern. Jag trodde jag var skyddad, eftersom det var organisk, så jag varna alla föräldrar: Ring tillverkarna av din formel företaget och fråga dem hur de bearbetar sina DHA! De är enligt FDA: s regler att lämna denna information till dig.
4.
Kontrollera vilken typ av socker som finns i dina barn formeln. Det kan vara alltifrån fasta majssirap, (som huvudsakligen behandlas majssirap) till hög majssirap. Du vill undvika dessa två konstgjorda sötningsmedel som pesten. Även om de är gjorda av majs, är dessa sockerarter så mycket raffinerad och genetiskt förändrade på ett sådant sätt att din kropp ser dem som giftiga. Leta efter naturliga sötningsmedel som brunt ris sirap och agave nektar. Undvik sockerrör juice, förångad sockerrör juice, etc-Även om det ekologiska. Dessa är bara vanliga namn för bord socker eller sackaros.

tips och varningar


 • Prova Naturens en formel eller jordarter Bästa


 • Previous:nothing Next:hur man överlever våren-time allergier

  Relaterade artiklar


 • hur man kontrollerar graviditetsdiabetes
 • Varför har vi öronvax?
 • hur man kan sänka högt blodtryck under graviditeten
 • naturligt progesteron biverkningar
 • hur ska tidlösa
 • vad är testosteron?
 • Så för att lindra mensvärk och svullen naturligt
 • östrogen hormon biverkningar
 • receptbelagda läkemedel som används för att behandla lägga
 • hur man köper havet svampar för din tid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com