hur man blir gravid snabbt medan du tar Clomid

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-01-11
Clomid är ett varumärke för klomifencitrat, ett receptbelagt läkemedel riktad till kvinnor som har svårt att bli gravid på grund av problem med ägglossningen. Clomid är mycket effektiv på att hjälpa till med ägglossning hos dessa kvinnor, även om det inte är ett universalmedel för alla fertilitetsproblem, eller tar det en garanti för att bli gravid. Men om du tror det kan hjälpa dig, här är vad du behöver göra för att öka dina odds att bli gravid snabbt medan du tar Clomid

Du behöver:.
En legitimerad läkare som är villig att förskriva Clomid.
Ett organiserat sätt att övervaka din cykel.


1.
Besök din läkare för att diskutera dina fertilitetsproblem och utesluta orsaker till infertilitet som inte kommer att få hjälp av Clomid. Problem som blockerade äggledare eller manlig infertilitet kommer inte att vara hjälpta av Clomid, drogen är endast avsett för kvinnor som verkar vara infertila på grund av problem med ägglossningen. Om du tillhör denna kategori, kommer din läkare att förskriva Clomid.
2.
Vänta tills din menstruation och sedan ta Clomid som din läkare. Den vanliga protokoll innebär att man tar drogen i fem dagar under första halvan av menstruationscykeln, vanligen med början antingen på tredje eller femte dagen efter den första dagen i menstruationen. Detta kommer att öka oddsen för ägglossning på schemat i kvinnor som inte har regelbunden ägglossning.
3.
Använd en sats ägglossningstest efter att du har avslutat din kurs av Clomid eller besök din läkare för att bekräfta huruvida läkemedlet verkar fungera. En ägglossning prediktorn kit kan köpas i de flesta apotek och fungerar genom att detektera hormoner i urinen som kommer att indikera förestående ägglossning.
4.
Ha sex när ägglossningen prediktorn kit visar att du är på väg att ägglossning (eller när din läkare säger att det verkar som om du är på väg att ägglossning. ) Detta kommer att säkerställa att spermier finns i ditt fortplantningssystem när ägget släpps. I allmänhet är det en bra idé att ha sex ungefär varannan dag från när din menstruation har upphört och fram till tiden för ägglossning, eftersom detta garanterar en stadig leverans av sperma, och en studie från 2007 visade att regelbunden sex kan öka mäns spermier räknas.
5.
vänta i två veckor (den tid som behövs för befruktning och implantation förekomma. ) Om du missar din menstruation, ta ett graviditetstest. Det finns inga fördelar med att testa innan din mens och falska negativa är ganska vanliga i början av responder tester. Om du är gravid, ring en förlossningsläkare eller barnmorska för att börja mödravård.

Tips och varningar


 • Du kan övervaka ägglossning med temperatur diagram eller en ägglossning övervakning datorsystem Förutom att använda byggsatser ägglossning prediktorn.
 • tar Clomid bara om du har problem att bli gravid på grund av ägglossning problem, många kvinnor tar Clomid eftersom de hoppas att få tvillingar (det finns en 10% chans att bli gravid tvillingar efter Clomid användning. ) Tvillinggraviditeter ansikte en mycket högre risk för missfall, för tidigt född, och andra komplikationer. Ta inte för Clomid över Internet utan recept-alla webbplatser som erbjuder att sälja receptbelagda läkemedel utan recept bedriver olaglig verksamhet och det finns ingen garanti att alla läkemedel beställas från sådana webbplatser är säkra eller effektiva.


 • Previous:nothing Next:kan starta prenatal vitaminer orsaka en period som sent?

  Relaterade artiklar


 • Vad händer med kroppen när du sover?
 • bostäder vatten behandlingsmetoder
 • hur man kan förebygga spindel vener under graviditet
 • Hur du tar hand om saker för ditt åldrande föräldrar som behöver hjälp
 • hur du amma ditt barn
 • Hur identifiera barn symptom
 • hur att donera ett ägg
 • medicinering efter tillägg av barn
 • hur man använder en basal kropp termometer
 • hur man beräknar BMI med osteoporos
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com